جستجو برای سیارات فراخورشیدی قابل سکونت در ماموریت‌های فضایی آینده چین گنجانده شده است.

آکادمی علوم چین نمایندگانی را برای دور بعدی ماموریت‌های فضایی خود انتخاب کرده است. ماموریت‌هایی که پیش بینی می‌شود بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ انجام شوند.

بر اساس گزارش اسپیس، از ۱۳ ماموریت پیشنهادی که در نظر گرفته شده، انتظار می‌رود بین پنج تا هفت ماموریت برای پرتاب انتخاب شوند.

ماموریت‌های جدید بخشی از پروژه سوم برنامه اولویت استراتژیک آکادمی علوم چین خواهد بود که به عنوان برنامه افق‌های جدید نیز شناخته می‌شود. ناسا هم پروژه‌ای با همین نام دارد که البته هیچ ارتباطی با برنامه فضایی کشور چین ندارد. شرح هر یک از ۱۳ ماموریت پیشنهادی، پیش از این در مقاله‌ای در مجله چینی علوم فضایی منتشر شده بود.

زمان بندی و پلاریمتری پیشرفته اشعه ایکس با هدف مطالعه وضعیت ماده تاریک در شرایط شدید چگالی، گرانش و مغناطیس، کاوشگر ذرات ماده تاریک-۲ که در سال ۲۰۱۵ راه اندازی شد و شواهدی از ماده تاریک را جستجو می‌کند و همینطور ماموریت جستجوی حیات در سیارات فراخورشیدی از جمله این ماموریت‌ها هستند.

آکادمی علوم چین

رصدخانه خورشید گرفتگی هم برای گردش در نقطه دوم لاگرانژی طراحی شده است تا تاج درونی خورشید را مطالعه کند. مانند تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا که در همین نقطه ماموریت خود را انجا می‌دهد.

هر یک از ۱۳ مأموریت پیشنهادی برنامه افق‌های جدید، توسط کمیته آکادمی علوم چین، بر اساس معیار‌هایی مانند الزامات بودجه، سطح آمادگی فناوری و سرعت تولید فناوری‌های مورد نیاز قبل از پانزدهمین برنامه پنج ساله چین که در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود، ارزیابی خواهد شد. برنامه افق‌های جدید همچنین شامل بودجه برای پروژه‌های تحقیقاتی است که ماموریت‌های علمی آتی را پیش می‌برد.


بیشتر بخوانید


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار