نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت:هشدار می‌دهیم که صنعت پرافتخار صنعت داروسازی نباید مضمحل نشود و به سرنوشت صنعت نساجی دچار نشود.

مهدی پیرصالحی نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران در نشست بررسی مشکلات صنعت داروسازی گفت: ما برای هیچکسی شاخ و شانه نمی‌کشیم. فقط اظهار نگرانی می‌کنیم و هشدار می‌دهیم که صنعت پرافتخار صنعت داروسازی مضمحل نشود و به سرنوشت صنعت نساجی دچار نشود.

او گفت: از دفتر رئیس‌جمهور و رهبر انقلاب درخواست ملاقات خواهیم کرد و از آن‌ها پیگیر حل مشکلات خواهیم شد. برای حل مشکلات زمان خواهیم داد و در صورت عدم حل مشکلات به سمت قیمت‌گذاری دارو توسط سندیکا خواهیم رفت. زیاده‌خواهی نمی‌کنیم و فقط حداقل سود ممکن برای ادامه حیات صنعت را می‌خواهیم. تبعات قیمت‌گذاری توسط سندیکا بر عهده مسئولانی خواهد بود که دیر تصمیم می‌گیرند.

شرایط صنعت داروسازی اسفناک است

فرهاد شایقی عضو سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون، وضعیت صنعت داروسازی در هیچ دوره‌ای به سختی و بدی امروز نبوده است. از ۸۳ پروانه دارویی ما، ۴۵ قلم در زیاندهی مطلق قرار دارند و مابقی محصولات نیز حاشیه سود زیر ۱۵ درصد دارند. سود خالص ما در سال مالی ۱۳۹۹، ۷ و در سال ۱۴۰۰، ۵ درصد بود.

عضو سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: از ۸۳ پروانه دارویی ما در سه ماهه امسال، فقط ۳۰ قلم تولید کردیم. در بین این ۳۰ قلم، ۲۰ قلم زیانده هستند، اما به دلیل باز ماندن کارخانه مجبور به تولید هستیم. شرایط بسیار اسفناک است. باید برای حل مشکلات دنبال کار‌های غیرمتعارف باشیم، چون تمام راه‌های دیگر طی شده و فایده‌ای نداشته است. سندیکا باید حرف اول و آخر را درباره صنعت داروسازی بدهد.

۱۵ درصد تعدیل نیرو داشتیم

علی زمانی عضو سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: شرکت‌های غذایی به راحتی خودشان قیمت‌گذاری و به سندیکا‌های مربوطه اعلام می‌کنند. در گروه مینو حاضر شدم به دلیل تولید داروی زیانده متهم به پخمگی شوم، اما تولید این دارو‌ها را متوقف نکنم به دلیل اینکه مردم به این دارو‌ها نیاز دارند. در کدام صنعت کشور وضعیت به این شکل است؟ از سال قبل تاکنون ۱۵ تعدیل نیرو داشتیم و با ادامه وضعیت فعلی ۱۵ تا ۲۰ درصد دیگر نیز تعدیل نیرو خواهیم داشت. در سه ماهه نخست امسال زیانده بودیم.

دو، سه ماه دیگر کارخانه را تعطیل می‌کنم

محمدرضا احمدی عضو سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: به عنوان یک شرکت داروسازی خصوصی و کوچک، با تاخیر در پرداخت حقوق کارگران و تعدیل نیرو مواجه شده‌ام. یک خط جدید ساخته‌ام که آن را فعال نخواهم کرد و سایر طرح‌های توسعه را نیز نیمه کاره راه کرده‌ام. با ادامه این وضعیت دو سه، ماه دیگر کارخانه را تعطیل خواهم کرد.

عملکرد وزارت بهداشت سلامت مردم را به خطر می‌اندازد

عباس کبریایی‌زاده عضو سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: وزارت بهداشت تولیت نظام سلامت ایران را بر عهده دارد. براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، متولی نظام سلامت باید دسترسی به داروی ایمن، موثر و باکیفیت را تضمین کند. به گفته WHO، یکی از مخاطرات نظام سلامت، مدیران نظام سلامت هستند. ناتوانی وزارت بهداشت در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به مسوولیت خود نیز سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

صنعت داروسازی مثل زلنسکی عمل نکند؛ باید با دولت توافق کنیم

محسن رحمانی عضو سندیکای صاحبانع صنایع دارو‌های انسانی ایران گفت: ما نمی‌توانیم تولید نکنیم، مگر اینکه مواد اولیه نداشته باشیم. عدم تولید در صنعت داروسازی عملی نیست. تهدیدی به نام واردات در سایه نشسته است و کیفیت و قیمت هم برای آن مهم نیست و متاسفانه از جا‌هایی هم حمایت می‌شود. شرایط کشور شرایط شاخ و شانه کشیدن نیست؛ چون سریعا با شما برخورد می‌کنند. از پیشنهاد قیمت‌گذاری دارو سندیکا حمایت می‌کنم. صنعت داروسازی نباید مثل زلنسکی عمل کند، باید به نحوی با دولت توافق کنیم. برای دولت فقط این مهم است که بگوید قیمت دارو افزایش پیدا نمی‌کند و نتیجه این سیاست هم مهم نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۴ ۱۷ تير ۱۴۰۱
لعنت به who
آخرین اخبار