محمود قربان زاده گفت:علاوه بر این، طیور استان خراسان رضوی نیز طی این مدت ۱۵۰ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۳۰۵ نوبت - قطعه ایمنسازی و واکسیناسیون شده اند.
او گفت: این اقدام در راستای کنترل و پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام و پیشگیری از بروز بیماریهای واگیردار و غیرواگیردار دامی به صورت روتین و همیشگی انجام میشود.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: کنترل و مبارزه با بیماریهای مهمی همچون آبله، PPR (طاعون نشخوارکنندگان کوچک)، بروسلوز و تب مالت صورت میگیرد که تاثیر بسزایی در حفظ سرمایه دامی، تامین بهداشت و سلامت فرآوردههای دامی پی دارد.
نوبت - سَر به هر واحد مایه کوبی دام و نوبت - قطعه به هر بار واکسیناسیون طیور گفته می شود.
۱۰ درصد جمعیت دام کشور به ظرفیت ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است و سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در این استان تولید میشود.