نماینده مردم تهران گفت: عمده جرایم کودکان ناشی از ولنگاری فضای مجازی است که به منظور پیشگیری از آن، راه اندازی اینترنت پاک برای کودکان و نوجوانان ضروری است.

زهره الهیان روز جمعه در همایش دوره بصیرت افزایی مدیران کل بانوان و امور خانواده استانداری‌های سراسر کشور در مشهد گفت: در ایام کرونا، دسترسی کودکان به فضای مجازی بیشتر شد و با دسترسی به سایت‌های مختلف روح و روان کودکان آسیب زیادی دید.

او گفت: با توجه به تبعات فضای مجازی برای کودکان، راه اندازی اینترنت پاک ویژه کودک و نوجوان از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد توجه قرار گیرد که از طریق مجلس نیز این موضوع در حال پیگیری است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: طی ۲ سال شیوع ویروس کرونا هر چند سه میلیون کودک بنا به دلایل مختلفی همچون عدم دسترسی به شبکه شاد از تحصیل باز ماندند، اما همین کودکان از آسیب‌های فضای مجازی هم دور ماندند.

الهیان گفت: حدود ۷۰ هزار کودک کار در کشور شناسایی شده است که تنها ۱۶ هزار نفر آن‌ها ساماندهی و تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار گرفته اند و برای ساماندهی کودکان کار باید چاره‌ای اساسی اندیشیده شود.

او گفت: کودکان کار متولی مشخصی ندارند و آسیب‌های ناشی از شهرنشینی، حاشیه نشینی، مشکلات خانواده ها، فرار از خشونت خانگی و ابعاد دیگر موجب افزایش آمار کودکان کار و خیابانی شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رفتار‌های والدین، اعتیاد و خشونت آن‌ها بر روی کودکان اثر سوء می‌گذارد؛ آموزش تحکیم بنیان خانواده به طور مستقیم روی کودکان اثراث مثبتی دارد.

الهیان گفت: قوانین داخلی کشور به تاسی از آموزه‌های اسلامی از قوانین بین المللی حوزه کودک پیشرفته‌تر است و توجه به رشد و تعالی کودک قبل از تولد و سلامت معنوی وی نمونه‌ای از این موارد است.

او گفت: در سند ملی حقوق کودک که رویکردی سلامت محور و پیشگیرانه دارد به آموزش مادر، سالم سازی خانواده و ایجاد محیط امن و سالم برای کودکان اشاره شده است که باید این سند با تبدیل به قانون، ضمانت اجرایی به خود بگیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.