شاخص کل هم وزن نیز با کاهش ۰.۱۹ درصدی به ارتفاع ۴۲۱ هزار و ۴۸۱ واحدی تنزل یافت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۲۵ درصدی در ارتفاع ۲۰ هزار و ۴۱۱ واحد قرار گرفت.
آقای کوروش آسایش گفت: در ۵ روز معاملاتی هفتهای که گذشت، بحث کاهش نرخ دلار و اخبار ضد و نقیضی که در خصوص توافق روانه بازار شد بر روی روند بازار تاثیرگذار بود که باعث شد به طور میانگین روزانه شاهد خروج پول حقیقی به میزان ۳۷۶ میلیارد تومان باشیم. به طور کلی در هفته گذشته حدود هزار و ۸۸۲ میلیارد تومان از بازار سرمایه توسط حقیقیها خارج شد.
او میگوید: ارزش معاملات بازار نیز در هفتهای که گذشت حدود ۱۸ هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان (به طور میانگین روزانه حدود ۳ هزار و ۶۶۸ میلیارد تومان) بود که این میزان ناچیز است. در صورتی که ارزش معاملات افزایش نیابد، همچنان در هفته آتی بازار بیرمقی را شاهد خواهیم بود. سرانه خرید و فروش هر شخص حقیقی نیز به ترتیب ۲۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و دیگری ۲۰ میلیون و ۱۴۰ تومان بود.
کارشناس بازار سرمایه گفت: در هفتهای که گذشت شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۱۱.۵۵ درصد، خرده فروشی ۱۱.۵۴ درصد و صنعت خودرو ۵.۸۵ درصد نسبت به سایر صنایع بیشترین رشد را داشتند. عامل تاثیرگذار بر این صنایع اخبار مربوط به توافق بود که میتوانست به طور مستقیم بر روی صنعت حمل و نقل تاثیرگذار باشد. از طرفی دیگر بیشترین افت را نیز در صنعت اطلاعات و ارتباطات به میزان ۸.۰۲ درصد و صنعت سیمان به میزان ۶.۲۳ درصد شاهد بودیم.
آقای ایمان رئیسی گفت: بازار با انتشار گزارشهای فصلی و ماهانه مناسب از صنایع بزرگ مثل فلزات، پالایشیها و شیمیاییها، اجازه افت بیشتر پیدا نکرد. اما وضعیت مبهم تحولات بینالمللی باعث شده، سرمایهگذاران در خرید سهام ریالی مثل خودرو و بانکیها محتاطتر عمل کنند و منتظر نتیجه اتفاقات سیاسی که قرار است رخ دهد، باشند. به همین علت معاملات بازار سهام در هفته گذشته کم رمق بود و شاهد حجم پایینی از معاملات بودیم.
تحلیلگر بازار سرمایه گفت: باید گفت تا زمانی که به بازار سرمایه پول تازه وارد نشود بازار در رکود خواهد ماند. البته خبر مثبتی نیز روانه بازار شد، خبر واریز هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه که تاثیر مثبتی بر روند بازار داشت.