معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: با انجام مکاتبات با سازمان های ذی ربط مقرر شد تا شرایط نظارت های بهداشتی بر سایت های عرضه کننده مواد غذایی تسهیل شود.

 

محسن فرهادی گفت: توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که در هنگام سفارش الکترونیکی غذا حتما به نوع ماده غذایی و نظرات مردم در این خصوص توجه کافی داشته باشند. با توجه به بهبود قانون کسب و کار در فضای مجازی، وزارت بهداشت به سازمان های ذی ربط اعلام کرده است که نظارت های بهداشتی از طریق متولیان این نهاد ها افزایش پیدا کنند.

او گفت: واقعیت امر این است که فضای مجازی و بستر الکترونیک می تواند کنترل ها و نظارت ها را با مشکل مواجه کنند؛ به همین دلیل با انجام مکاتبات با سازمان های ذی ربط مقرر شده بود تا شرایط نظارت های بهداشتی را تسهیل کنند. برخورد با سایت و مراکز مرتبط با این سایت های مجازی توسط وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

او گفت: نظارت ها به دو صورت میدانی مانند مراجعه به رستوران ها و عرضه کننده های مواد غذایی و نظارت دیگر همکاران ما از طریق مراجعه به سایت های مختلف است تا نظرات مردم را هم ببینند. نظارت ها نسبت به قبل بیشتر شده اند، اما دشواری کار همکاران بهداشت محیط بیشتر شده است.

او گفت: با شیوع بیماری کرونا در کشور سیاست وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا این بود که فضای کسب و کارها در بستر فضای مجازی و به صورت الکترونیکی تقویت شود. این گونه کارها به گونه ای انجام شده اند تا ضررهای اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا به حداقل برسند.

او گفت: مصرف کننده ها باید توجه به مبحث تغذیه خود داشته باشند و در هنگام سفارش غذا چه از طریق اینترنتی یا حضوری به میزان روغن، نمک و سایر پارامترهای بهداشتی مواد غذایی توجه لازم را داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۱۲ تير ۱۴۰۱
یکی بگه برای اینکه ازسلامت دارو ومواد غذایی اینترنتی مطمئن بشیم باید چی کار کنیم ؟؟؟؟من حتی به اینکه پیک دارو و موادغذایی بیاره نمی تونم اعتماد کنم فک میکنم به راحتی می تونن مواد غذایی وداروی تاریخ گذشته رابهت غالب کنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۲ تير ۱۴۰۱
ای کاش به همه بازار نظارت بود