مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: تا پایان امسال ۳۰ هزار تن به ظرفیت سردخانه‌های محل نگهداری و صادرات محصولات کشاورزی در استان اصفهان افزوده خواهد شد.

سید حسین کشفی گفت: سردخانه‌ها دارای قابلیت حفظ و نگهداری از محصولات زراعی و باغی، مواد غذایی، پروتئینی، آبزیان، صیفی، گل و گیاه بوده و این امر حاکی از اهمیت احداث سردخانه‌ها در ایجاد صرفه اقتصادی بیشتر برای تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و باغی است.

او می‌گوید: تعداد ۴۷ واحد سردخانه باقید ظرفیت۵۱۴هزار و ۳۰۰ تن نیز در استان اصفهان با اشتغال زایی ۹۲۷نفر در حال احداث می‌باشدکه این واحد‌هابین ۲ تا ۹۵ درصدمیانگین پیشرفت فیزیکی داشتند؛ و از این تعداد ظرفیت ۳۰ هزار تن تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

اوگفت: شهرستان اصفهان با تعداد ۹ سردخانه و شهرضا با تعداد۶ واحد سردخانه بیشترین تعداد سردخانه‌های در دست احداث را دارد.

به گفته او تعداد متقاضیان در زمینه سرمایه گذاری و در زمینه احداث سردخانه در مناطق مختلف استان کمتر شده زیراحذف سرمایه گذاری در این حوزه با توجه به افزایش هزینه‌ها بسیار زیاد شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.