آموزش تهیه کیک مغزدار کاراملی + فیلم

فیلمی از آموزش مراحل تهیه کیک مغزدار کاراملی را مشاهده می‌کنید.

برای تهیه کیک مغزدار کاراملی به ۳ عدد تخم مرغ، ۸۰ گرم شکر، کمی روغن و نمک،  ۵۰ میلی لیتر شیر، ۸۰ گرم آرد، ۲۰ گرم کاکائو،  ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر،قالب پخت ۲۰ سانتی متری و بیسکوییت نیاز دارید.

مواد مخلوط شده باید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد.

برای تهیه کارامل وسط کیک نیز به ۱۵۰ گرم شکر آب شده، ۷۰ گرم کره (خوب سرد شده)، ۱۱۰ گرم خامه و کمی نمک نیاز دارید.

برای تهیه موس نیز به ۱۰۰ گرم شکلات تلخ، ۱۰۰ گرم شکلات شیری، ۱۰۰ گرم خامه داغ،  ۶۰ میلی لیتر شیر یا آب و ۱۰ گرم  ژلاتین فوری نیاز دارید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.