رییس اداره تولیدات دامی جهادکشاورزی شاهرود گفت: سالانه ۴۰۰ تُن گوشت شترمرغ در شاهرود تولید می‌شودو وزن گوشت شترمرغ بالغ بطور میانگین ۴۰ کیلوگرم است.

قلیان گفت: سالانه تعداد ۱۰هزار قطعه شترمرغ در مزارع پرورش این حیوان در شاهرود رهاسازی می‌شوند و پرورش می‌یابند که علاوه بر گوشت از تخم، چربی و پوست آن نیز استفاده می‌شود.

قلیان گفت: بوقلمون هم از دیگر ماکیان بشمار می‌رود که پرورش این حیوان در باغ‌ها و خانه‌های روستایی برخی از مردم شهرستان شاهرود انجام می‌شود.

رییس تولیدات دامی جهادکشاورزی شاهرود می گوید: قبل از همه‌گیری کرونا ۲۸ هزار و ۷۰۰ کلونی زنبور عسل در این شهرستان وجود داشت، افزود: این میزان در حال حاضر به ۳۳هزار کلونی زنبور عسل افزایش یافته است.

رییس تولیدات دامی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: ۴۱درصد کلونی‌های زنبور عسل استان سمنان در شاهرود قرار دارد که بهره‌برداران از آن عسل برداشت می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.