رییس اداره تولیدات دامی جهادکشاورزی شاهرود گفت: سالانه ۴۰۰ تُن گوشت شترمرغ در شاهرود تولید می‌شودو وزن گوشت شترمرغ بالغ بطور میانگین ۴۰ کیلوگرم است.

قلیان گفت: سالانه تعداد ۱۰هزار قطعه شترمرغ در مزارع پرورش این حیوان در شاهرود رهاسازی می‌شوند و پرورش می‌یابند که علاوه بر گوشت از تخم، چربی و پوست آن نیز استفاده می‌شود.

قلیان گفت: بوقلمون هم از دیگر ماکیان بشمار می‌رود که پرورش این حیوان در باغ‌ها و خانه‌های روستایی برخی از مردم شهرستان شاهرود انجام می‌شود.

رییس تولیدات دامی جهادکشاورزی شاهرود می گوید: قبل از همه‌گیری کرونا ۲۸ هزار و ۷۰۰ کلونی زنبور عسل در این شهرستان وجود داشت، افزود: این میزان در حال حاضر به ۳۳هزار کلونی زنبور عسل افزایش یافته است.

رییس تولیدات دامی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: ۴۱درصد کلونی‌های زنبور عسل استان سمنان در شاهرود قرار دارد که بهره‌برداران از آن عسل برداشت می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار