نادر پرور گفت: این میزان گوشت تولیدی بیش از نیاز استان است و حدود ۱۰ درصد مازاد آن به استانهای دیگر صادر میشود. در سه ماه اول امسال ۸ میلیون و ۸۰ هزار و ۵۵۱ قطعه جوجه ریزی به ارزش بیش از ۹۳۷ میلیارد تومان در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته است.
به گفته پرور، ۵۴۵ واحد مرغداری گوشتی فعال در کرمانشاه وجود دارد. ۲ هزار و ۷۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۴ هزار نفرهم بصورت غیر مستیقیم در صنعت مرغداری استان مشغول فعالیت اند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، راه اندازی واحدهای راکد با تامین سرمایه در گردش و هزینههای بهسازی طرح ها، توسعه و ایجاد واحدهای جدید، افزایش بهره وری و بهبود وضعیت موجودو کاهش تلفات را از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه برای افزایش تولید گوشت مرغ عنوان کرد.