یک اپیدمیولوژیست گفت: در حال حاضر امکان بروز آلودگی از طریق سطوح واقع در مناطق پر خطر مانند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به دلیل بالا بودن میزان آلودگی و حتی عفونت شاید وجود داشته باشد.

حمید سوری گفت: مطالعات نشان می‌دهند بر اثر عطسه یا سرفه فرد آلوده به ویروس کرونا در مدت کوتاهی، آلودگی بر روی سطوح باقی می ماند و احتمال این که باعث ابتلای فردی دیگر بر اثر لمس آن سطوح شود، بسیار پایین است.

او گفت: با توجه به افزایش ایمنی جامعه به وسیله واکسیناسیون، امکان بروز آلودگی از طریق دست زدن به سطح آلوده و تماس با دهان خیلی کم است. عوارض و مشکلات زیست محیطی ناشی از استفاده از مواد ضد عفونی کننده سطوح هم قابل توجه هستند.

به گفته وی در ابتدای شیوع بیماری کرونا بر اساس نوپدید بودن این بیماری، بشر طبق تجربیاتش از بیماری‌های تنفسی مانند آنفولانزا اقدام به ضد عفونی کردن سطوح با هدف پیشگیری از انتقال آلودگی کرد.

او گفت: در همان دوران ابتدایی شیوع کرونا هیچ سند علمی مبنی بر ضرورت ضد عفونی کردن سطوح برای مقابله با این ویروس وجود نداشته است و بشر برای محافظت از خود در برابر این بیماری دست به هر اقدامی زد.

او گفت: در حال حاضر امکان بروز آلودگی از طریق سطوح واقع در مناطق پر خطر مانند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به دلیل بالا بودن میزان آلودگی و حتی عفونت شاید وجود داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۲ ۰۵ تير ۱۴۰۱
چه مزخرفاتی
ملت اصلا نباید به این چرندیات گوش بدن و اصلا نباید دستشون رو تو دماغ یا چشمشون بکنن
آخرین اخبار