مجید اسدی میگوید: علاوه بر پایش شبکه دامپزشکی، از طرف اداره کل دامپزشکی استان نیز پایش و مراقبت شیر هر سه ماه یک بار به صورت کاملا تصادفی از شیر گاوداریها انجام میشود که هدف از این پایش بررسی بار میکروبی و تقلبات و افزودنیهای شیر خام تولیدی است.
او گفت: شیر و محصولات لبنی فرآوردههایی با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار بوده و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین، چربی، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری است، بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تأمین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری کرد.