حجتالاسلام سید ابراهیم شامگاه شنبه در ششمین گفتوگوی مستقیم تلویزیونی با مردم، گفت: گفتوگوی با مردم و با مردم بودن برای دولت مغتنم است. همه مدیران و دستاندرکاران دولت، همواره باید با مردم ارتباط داشته باشند.
او افزود: شخصا در طول مدت مسئولیت حتی قبل از دولت، تاکید داشتم که همواره ارتباطم را با مردم داشته باشم و فواید زیادی در آن میدیدم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نفس با مردم بودن و ارتباط برقرار کردن برکات بسیاری دارد، گفت: این کار مسئول را در جریان امور از زبان مردم قرار میدهد و مصداق «شنیدن کی بود مانند دیدن» است. وقتی مسئولان در محلات، در میان مردم و اقشار و اصناف مختلف سخن را از نزدیک میشنوند، بسیار بهتر است.
او ادامه داد: روال میتواند اینگونه باشد که گزارشاتی بیاید و بعضا ارتباطات تصویری هم برقرار شود، اما وقتی انسان با مردم مستقیما ارتباط برقرار میکند، احساساش این است که مسایل دقیقتر منتقل میشود و این در حضور مردم بودن برای مسئول حس ایجاد میکند. هم در جلسات هیأت دولت و هم در جلسه شورای اداری استانها، به همه استانداران و مدیران تاکید جدی بر برقراری ارتباط با مردم داشتم.
آقای رئیسی با اشاره به هدفمندسازی یارانهها، گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت. زیرا در دولت قبل مصرف شده بود و وقتی از مجلس اصلاح ارز ترجیحی را درخواست کردیم، متاسفانه مجلس به فوریت آن رای نداد، در حالی که می بایست باید از همان روز اتفاق می افتاد اما شرایط و زیرساخت ها خوب نبود از این رو با اجازه از رهبر انقلاب ۷ ماه را گذراندیم.
او افزود: ارز ترجیحی به دست مردم نمی رسید، بلکه در دست رانت خواران بود، همچنین این ارز باید در تولید صرف می شد، اما صرف واردات کالاها به کشور می شد، ولی این کالاها با قیمت مناسب به دست مصرف کننده نمی رسید.
رئیس جمهور گفت: ۶۵ درصد افزایش قیمت کالاهای اساسی را در کشور داریم؛ این موضوع برای قبل از جنگ اوکراین بود و امروز کشورهای جهان با تورمی دست و پنجه میکنند که بی سابقه است و جنگ اوکراین این موضوع را حادتر کرد و همچنین امنیت غذایی را به مخاطره انداخته است.
رئیس دولت سیزدهم گفت: گزارش هایی به ما می رسید که قاچاق کالاهای اساسی به کشورهای منطقه وجود داشت و باعث می شد یارانه و کالاهای اساسی کشور ارزان به دست مردم کشورهای همسایه می رسید که این مورد اشتباه بود زیرا یارانه مردم به بیرون کشور می رفت.
او با بیان اینکه تورم اکنون، تورم جهانی است، بیان داشت: اکنون جهان با مسئله سوخت و هم کالاهای اساسی مواجه است که به لطف خدا ایران مشکل سوخت ندارد، زیرا در کشورهای مختلف قیمت سوخت تا چهار برابر افزایش داشته است ولی اکنون در سوخت و کالاهای اساسی مشکل نداشته و نداریم.
آقای رئیسی گفت: ما دولت را زمانی تحویل گرفتیم که با تورم ۶۰ درصدی مواجه بودیم؛ همچنین با کسری ۴۸۰ هزار میلیاردی بودجه مواجه و شاهد رشد پولی بودیم و اگر این موارد ادامه پیدا میکرد شاهد یک تورم سنگین در کشور بودیم از این رو می بایست دست به اصلاحات اقتصادی می زدیم.
رئیس جمهور گفت: برای این اتفاق می بایست یک اقناع عمومی و اجماع نخبگانی ایجاد می شد. زیرا باید این اصلاحات اقتصادی سالیان گذشته اتفاق می افتاد که نیفتاد و اکنون اگر انجام نمی دادیم سال های بعد هزینه بر بود از این رو با کمک مجلس دست به این اصلاحات زدیم.
او ادامه داد: بنده از مردم تشکر لازم را دارم که با دولت همراهی کردند و نقشه های دشمنانی که خواب های برای کشور دیدند را نقشه بر آب کردند و همچنین دولت سعی کرد که شرایط را حفظ کند که اولین اقدام عدم استقراض از بانک مرکزی بود و دولت بر هزینه ها کنترل داشت که منجر به کاهش تورم در کشور شد.
رئیس جمهور با تأکید بر جلوگیری از رشد پایه پولی و کنترل بازار توسط دولت گفت: اصلاحات اقتصادی شرایط خاص خود را دارد که باید این شرایط را بگذرانیم و آثار تورم فعلی بنا بر نقل اقتصاددانان از بین خواهد رفت.
رئیسی با اشاره به اینکه بیان می شود دولت با اصلاح ارز ترجیحی قصد جبران کسری بودجه را داشته است، گفت: با توجه به پرداخت یارانه های کنونی از این اصلاحات اقتصادی هیچ پولی برای دولت باقی نمی ماند؛ ما فقط در ۲۰ روز ۲۹ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق دولت قبل را پرداخت کردیم. همچنین ۴۰ درصد از فروش نفت را به صندوق توسعه ملی واریز میکنیم، چون قصد داریم با مردم شفاف باشیم.
او افزود: در این دولت هم فروش نفت افزایش داشته و هم سعی شده که پول های صادرات نفت و غیر نفت به کشور بازگردد.
رئیسی با اشاره به گرانی ها گفت: مثلا برای لبنیات باید دید که قیمت لبنیات قبل و بعد از اصلاحات اقتصادی چقدر بوده و کاملا مشخص شود و علت افزایش قیمت ها بازگو شود و تمام قیمت ها مقطوع شود. این مورد قابل قبول نیست که در هر صنفی قیمت هوایی برای کالاها درج شود و باید قیمت ها و علت افزایش آن به مردم تبیین شود.
او ادامه داد: با افزایش قیمت کالا یا خدمتی که هیچ ارتباطی با اصلاحات اقتصادی ندارد باید برخورد شود و نهادهای نظارتی باید ورود مستقیم داشته باشند و با این تخلفات برخورد جدی داشته باشند.
رئیسجمهور گفت: یکی از این اقدامات اصلاحات اقتصادی بر طرف کردن فقر مطلق است. زیرا افرادی در این کشور هستند که فقط با این یارانه ۴۵ هزار تومان زندگی می کنند و همچنین اقدام بعدی کاهش فاصله طبقانی در کشور است و اقدام بعدی که این اصلاحات با خود به همراه دارد سروسامان دادن به تولید کشور است و باید بخش خصوصی به بازار وارد شود و دولت فقط نظاره گر باشد و اگر این اصلاحات اقتصادی به درستی انجام شود در آینده شاهد رشد اقتصادی در کشور خواهیم بود.
او با اشاره به معترضان عدم دریافت یارانه، گفت: دو میلیون و ۵۰۰ نفر اعتراض داشتند که مستحق دریافت یارانه هستند و اعتراض آن ها دریافت شده و مورد بررسی قرار گرفته شده است و همچنین افرادی بودن که قبل دریافت میکردند اما اکنون قطع شده است و اعتراض آن ها بررسی شده است و سعی خواهد شد در سومین پرداخت یارانه ها تکلیف این افراد مشخص شود.
آقای رئیسی گفت: تا کالابرگ الکترونیکی به درستی اجرا نشود پرداخت یارانه ها ادامه دار خواهد بود و همچنین دارو باید به سمت بیمه ها برود و دولت ارز ترجیحی آن را حذف نخواهد کرد و قاطعانه بیان میکنم که تا بیمه ها فعال نشوند و سازماندهی درست نشوند در تخصیص دارو پرداخت ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت.
او افزود: در بحث نان افزایش قیمت نخواهیم داشت و اکنون به صورت آزمایشی یارانه نان در برخی استان ها در حال انجام است و به زودی بعد از رفع باگ ها این طرح به صورت رسمی در سراسر کشور اجرا خواهد شد و باز تاکید میکنم هیچ افزایش قیمتی در نان، دارو و بنزین نخواهیم داشت.
رئیسجمهور با اشاره به مسئله افزایش اجارهبها در کشور گفت: می بایست در گذشته در کشور سالی یک میلیون مسکن ساخته می شد اما متأسفانه این اقدام صورت نپذیرفت و اکنون با کسری ۷۰۰ واحد مواجه هستیم از این رو در زمان انتخابات بنده وعده ساخت ۴ میلیون در طی ۴ سال را دادم که اقدامات آن در حال انجام است تا بتوانیم تا پایان دولت این وعده عملیاتی شود؛ در آن زمان هم بیان میشد که چطور یک میلیون مسکن ساخته خواهد شد؟ اما انجام میشود و هم قانون کشور است.
رئیس دولت ادامه داد: باید قانون اخذ مالیات از خانههای خالی اجرایی و سامانه آن تکمیل شود که متاسفانه در سال های گذشته این عملیاتی نشده است و دولت و وزارت راه و شهرسازی در حال تکمیل و اجرایی این سامانه هستند و همچنین در نشست سران قوا مصوب شد که همچون دوران کرونا اجاره بها باید ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته باشد و برای اجرا شدن آن نظارت ها باید قوی تر شود.
رئیسجمهور با اشاره به مدیریت منابع کشور، گفت: در ابتدای دولت سیزدهم هدفگذاری شد که مدیریت منابع از جمله آب، گاز و برق و ... انجام شود. یعنی در گذشته شاهد خاموشی ها یا کمبود آب بودیم، اما با مدیریت انجام شده شاهد این اتفاق در زمان حال نیستیم. زیرا دولت از خود شروع کرد تا خاموشی ها یا موارد دیگر نصیب مردم نشود، اما باید این موضوع را دریابیم که ما با کمبود انرژی مواجه هستیم و باید اقدامات لازم در جهت افزایش آن انجام شود.
وی ادامه داد: از مردم هم درخواست داریم که مردم هم به دولت کمک کنند تا اتفاقات خوبی برای تامین انرژی بیفتد و مثلا در مسئله آب از کشاورزان درخواست شده است که الگوی کشت خود را تغییر دهند که این مورد نیز درحال اتفاق است.
آقای رئیسی با بیان اینکه سیاست همسایگی جزو اولویتهای دولت سیزدهم است، گفت: افزایش رشد تجاری کشور مثبت شده است؛ همچنین در بحث ترانزیت نیز اتفاقات مثبتی افتاده است و آورده بسیار خوبی برای ایران دارد و ارتباط های خوبی با اعضای شانگهای، اکو و بریکس ایجاد شده تا بتوانیم از ظرفیت های این کشورها استفاده کنیم.
به گفته او، ۳ ماهه اول امسال ۲۰ درصد رشد اقتصادی داشتیم و در سفری به تاجیکستان داشتیم رشد تجارت ما با این کشور افزایش داشته است و علیرغم تهدیدها و تحریم ها اما شاهد افزایش تجارت خارجی کشور هستیم.
رئیس دولت سیزدهم با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت: ما رفع تحریم ها را دنبال خواهیم کرد و باید هر چه زودتر رفع شود؛ زیرا این تحریم ها ظالمانه است و باید طرف های مقابل به تعهدات خود باز کردند، اما دولت به دنبال خنثی سازی تحریم ها نیز است که با محوریت معاون اول رئیس جمهور در حال اتفاق افتادن است.
او افزود: اما در مورد تصویب قطعنامه علیه ایران آن هم در زمان انجام مذاکرات به نظر ما مشکل ایجاد خواهد کرد، این در حالی است که ۱۵ بار آژانس انرژی اتمی اعلام کرده است که هیچ انحرافی در مسئله هسته ای ایران وجود ندارد اما باز طرف های مقابل دست به اقداماتی می زنند که با صحبت هایشان همخوانی ندارد ولی ما میز مذاکرات را رها نخواهیم کرد.
آقای رئیسی گفت: گام هایی در جهت رشد اقتصادی انجام خواهد شد یعنی در سرمایه گذاری چه خارجی و چه داخلی اتفاقاتی در حال وقوع است؛ بهعنوان مثال ۱۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد شد همچنین شاهد ورود بانک ها به سرمایه گذاری ها به میدان نفتی آزادگان هستیم و بحث سوم سرمایه گذاری بخش خصوصی و نیز بحث چهارم ورود نهادهای انقلابی به سرمایهگذاری ها هستیم. همچنین در بحث سرمایه گذاری خارجی نیز کشورهای دوست قرار است از ۱۰ میلیارد تا ۲۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری در کشور انجام دهند.
رئیس جمهور با اشاره به اجرای قانون جوانی جمعیت گفت: دستگاه های مختلف مسئولیت دارند. ستادی هم در دولت تشکیل شده است. در برخی موارد هم خودم شخصا دنبال می کنم. مسائل فرهنگی در افزایش جمعیت نقش زیادی دارد. فرهنگ ازدواج باید در جامعه رشد پیدا کند. همه دستگاه ها موظف هستند این قانون را اجرا کنند ما هم قانون را در همه ابعاد آن اجرا می کنیم.
او با اشاره به عادلانه سازی پرداخت حقوق و دستمزد، افزود: من تاکید به پرداخت عادلانه حقوق دارم. از شرایط پرداخت ها اطلاع دارم و دنبال رفع بی عدالتی هستم. دنبال عادلانه سازی حقوق کارکنان، کارگران و بازنشستگان هستیم، ولی توجه ما به حقوق همه است.
رئیس دولت سیزدهم در پایان با بیان اینکه آماده شنیده انتقادات هستیم، گفت: این کار باید به نحوی انجام شود که هزینه های دولت افزایش نیابد، زیرا آثار تورمی در پی خواهد داشت. حقوق همه اقشار مورد توجه دولت است. همه باید از حقوق مناسب برخوردار باشند و دولت هم پرهزینه نباشد. رفع مشکل همه اقشار مورد توجه دولت است.
خدایا به دادشون برس
خب دیگه چی میخواین مردم از این دولت؟؟
رئیس جمهور محترم، لطفا هرچه سریعتر نسبت به آزاد کردن قیمت بنزین اقدام کنید.
پیمان اشراقی.
خخخخ
اهمیت اون مدیران حقوق نجومی بگیر دارند که بهشون هم بگی نجومیه میگن قانونیه!
ازقدیم میگفتند دروغگو کم حافظه می شود
این وسط من و امسال من هم که دلسوز این ملت و خودمان هستیم میگیم به کسی رای بدید که کمتر معجزه گر و توهمی باشه مورد هجوم قرار میگیریم و هیچ کسی نیست کوچکترین دفاعی از ما بکنه! چرا اینقدر باید از یه سوراخ گزیده بشیم؟
همه ی اشکال ها هم مربوط به قوه ی مجریه نیست برای مثال بنا به تیتر گزارش همین YJC امروز دادستان کل گفتن که " انتشار لیست ساختمانهای ناایمن مصلحت نیست " البته ممکن هست این جمله توضیح قبل و بعدی هم داشته باشه که در گزارش YJC قید نشده باشه که که در این صورت اشتباه از YJC هست!
اما بر گردیم به خود این جمله به نظرم چنین سخنی کاملا برخلاف مصلت عمومی کشور هست چون مگر فضای عمومی جامعه تا چه میزان میتونه تاوان این حجم از ناکارآمدی برخی رویه های مدیریتی را بده ؟! آقای " داد " ستان، مسئول اول سازه های و ساخت و سازهای نا ایمن شما نیستید، شهرداری ها به خصوص برخی کمیسیون ها با پولی کردن تخلف ها که مظهر فساد اداری هست، نقایص موجود در نظام مهندسی به دلیل نقایص قانونی و ... هستند اما وقتی که تا الان بعد از حادثه ی بزرگ پلاسکو باید خیلی از موارد اصلاح میشد و نشد شما و بقیه ی مسئولین کجا بودید و نگران مصحلت نبودید ؟! که دوباره فاجعه ای بزرگ به نام متروپل رخ میده شما چه طور انتشار لیست که باعث مطالبه گری عمومی و افزایش فشار بر برخی مسئولان " خوابالو " می شود که همیشه نقایص موجود را بین بخش های مختلف پاس کاری میکنند را برخلاف مصلحت میدانید ؟!!!
اصلا مصحلت چیه ؟ واقعا ما نیاز داریم در کشور بر روی مقوله " مصحلت " کار علمی و پژوهشی صورت بگیره ... مصلحت صرفا یک برچسب نیست !
از این تاریخ به بعد، حادثه ی مشابه پلاسکو و متروپل اتفاق بیفته مسئولیت اول بر گردن آقای دادستان به عنوان مقام بلند پایه هست چون حداقل در صورت انتشار لیست ساختمان های نا ایمن، مردمان عادی به دلیل اطلاع داشتن می توانستند در این ساختمان ها قدم نگذارند تا اگر هم حادثه ای رخ داد هر فردی که مسئول رفع نقایص بوده و کوتاهی کرده در زیر آوار دفن شود نه شهروندان بی خبر از همه جا !
به آقای دادستان هم عرض می کنم که شفافیت معجزه می کنه به خصوص وقتی سیستم اداری دارای نقایص ریز و درشت هست ... این را شما که دادستان کل هستید بهتر باید بدانید ...
اگرچه YJC فضای بازتری نسبت به تایید نظارت مختلف در مورد موضوعات مختلف داره اما به نظر انتقاد کردن از برخی موارد یا مقام ها شاید گناه کبیره باشه ! که برخی نظرات تایید نمیشه، آفرین ...
عدم شنیدن و شنیده شدن نظرات منتقد و اطلاع رسانی نقایص به صورت کلی بدون مطالبه گری از مقام های مسئول به صورت مشخص که باید " پاسخگو " باشند " پاسخگو " ! و یا هر نهاد دیگری در کشور بدون ترتیبب اثر دادن به انتقادهای دلسوزانه راه اداره ی کشور نیست که اگر بود شاهد بسیاری از مشکلات نباید می بودیم که متاسفانه هستیم ... !
بعد اسمش را خدمت به مردم میکذارند ننگ بر شما باد حیف از کلمه انسان
اتفاقا من ایرانی الاصلم شماها ایرانی نیستید اگر ایارنی بودید میفهمیدیدخوب وبد را تشخیص میدادید
یک رئیس جمهور صبح جمعه در بازار تره بار بدنبال قیمت مرغ
مردم هم سرگردان در بازار چه آن دوره چه این دوره
فک کنم اولی بیشتر کلاس ریاست جمهوری رو حفظ میکرد
ماس و لبنیلت و پنیر و تخم مرغ // از کجا میارن ؟؟
ما که دو شیفته سگ دو میزنیم هشتمون گرو نه مونه
البته کسانی هستند که خود مسبب وضع موجود هستند آنها عمق کار و درستی کار دولت را متوجه شده اند و برای اینکه در آینده عملکرد دوران خودشان خیلی بیشتر دیگر توسط عوام هم زیر سوال نرود با نگرانی سعی دارند چوب لای چرخ دولت بگذارند با انتشار کلیپ های مسخره کرانه و نا امید کردن مردم .
آره وقت زیاده یه صد سال دیگه وقت داریم
فک کنم داری اشتباه میکنی
رشته تحصیلی ایشون حوزه میباشد
این رشته تحصیلی نمونه خارجی نداره که هیچ
تو خارج اعتباری هم نداره گل پسر
پس من ایرانی حق دارم در قبال اداره کشورم نظر داشته باشم، چرا این حقو از منو امثال من گرفتید ؟!
دوستانی که به دنبال مولفه های تبیین ضد تبلیغ وتخریب هستند.
عده ای در داخل و خارج دارن به شدت تبلیغ و تخریب میکنن تا مردم ایران را قانع کنند این دولت با دولت های قبل تفاوتی ندارد و وضع ایران روز به روز بدتر میشود ولی تحلیل ذیل را دقیق مطالعه بفرمایید تا با واقعیت بهتر آشنا شوید به دور از تخریب و قضاوت ناعادلانه*
✅ *دولت آیتالله رئیسی در حال تبدیل شدن به موفقترین دولت منطقهی آسیای جنوب غربی است*
*"خبرهای خوشی در راه است"*
*سرعت حل مشکلات بالاست و کارهای خوبی هم اتفاق افتاده و باز هم خواهد افتاد*
به عنوان مثال :
در حوزه بین الملل
۱. *در حوزه سیاست خارجی بسیار عالی عمل کرده بطوریکه کشورهای عربی را دارد رام می کند*،
۲. *کشورهای آسیای میانه و قفقاز و روسیه و هند و چین، درحال قرارگرفتن در قالب شانگهای و اکو در بهترین سطح مبادلات تجاری نسبت به ایران هستند*،
۳. *مبادلات تجاری تاجیکستان با کشورمان در همین مدت کوتاه سه برابر شده،*
۴. *قرارداد سوآپ گازی بین ایران با آذربایجان و ترکمنستان منعقد شده،*
۵. *ترانزیت زمینی بین امارات و ایران و ترکیه شروع شده،*
۶. *آذربایجان که اسرائیل همهی توانش را گذاشت تا علیه ایران بشوراند، به طرف تجاری بینظیری برای ما تبدیل شده*،
۷. *عربستان رسما برای پایان جنگ با یمن به ایران متوسل شده،*.
۸. *در جریان مذاکرات وین، این آمریکا بود که به آب و آتش زد تا ایران پای میز بیاید و آخرِ دست ما بودیم که اجازه حضور مستقیم به آن را ندادیم در حالیکه در سال ۸۳ ایالت متحده برای حضور در همین نوع مذاکرات برای ایران شرط گذاشت که اول ایران باید صنعت هستهای خود را نابود کند تا آمریکا، به مذاکرات نماینده بفرستد*
عزت خدایی را می بینید؟
۹. *اسرائيل که نور چشم آمریکا بوده و هست الان هر کاری میکند تا مذاکرات را تخریب کند اما مسئولین دولت و سنای آمریکا محلش نمیگذارند و ترامپ رسما نتانیاهو را برای فریبش در خروج از برجام نفرین کرد و هم اینک در آمریکا، چپ و راست میگویند خروج از برجام کار اشتباهی بود،*
و *اما در داخل کشور*:
۱۱. *برای حل مشکل آب کشور، وزارتخانه مستقلی در حال شکل گیریست که کارش در مجمع تشخیص در حال تدوین است*،
۱۲. *کشاورزی قراردادی، عملا راه افتاده که ماموریتش تأمین سرمایه در گردش* *ونقدینگی برای کشاورزان است و دارد گل میکند*،
۱۳. *ظرفیت فراوان و خالی شهرکهای صنعتی در حال واگذاری به تولیدیهاست که باعث تقویت تولید خواهد شد*،
۱۴. *آبخیزداری برای جبران کسری آب با سرعتی قابل توجه به جریان افتاده*،
۱۵. *چندین طرح بزرگ در دستور کار است که چون هنوز عملیاتی نشده، نمیشود اعلام کرد*،
۱۶. *از سال آینده حقوقهای بالای ۳۷ میلیون تومانی به خودی خود قطع خواهد شد.*
*۱۷_آزاد سازی سواحل که در دولت های قبل فقط شعارش را دادند دارد کامل میشود*
*۱۸ قوه قضاییه به صورت جدی با گردن کلفت های رانت خوار و مفسد وارد جدال شده و هر طرحی را اول از خودش آغاز میکند*
*۱۹_نحوه افزایش حقوق سال بعد عادلانه شده یعنی افرادی که کمتر از ۶ میلیون حقوق دریافت میکنند تا ۲۹ درصد افزایش حقوق دارند و افرادی که حدود ۱۲ میلیون دریافت حقوق دارند حدود ۱۰ درصد و افرادی که بالای ۲۰ میلیون میگیرند شاید افزایشی نداشته باشند و با این روش پس از چند سال فاصله طبقاتی کمتر خواهد شد*
*۲۰_باند بازی در انتصاب مدیران کمرنگ شده به گونه ای که دولت به دنبال اصولگرا یا اصلاح طلب نیست و عملکرد ملاک است*
*۲۱_ رشد افسار گسیخته قیمت دلار و طلا مسکن کنترل شده به گونه ای که دلار از ۳۱۰۰۰ تومان طی چند ماه به۰۰۰ ۲۵ تومان کاهش داشته و کارشناسان معتقدند با عقد قرارداد های مهم ایران با سایر کشور ها و فروش نفت بیشتر و مذاکرات وین در سال ۱۴۰۱ کاهش قیمت دلار تا مرز ۱۵۰۰۰ تومان نیز دور از دسترس نیست*
*۲۲_ تیم اقتصادی دولت خیلی حرفه ای کار میکند و با عدم استقراض از بانک مرکزی و کنترل پایه پولی و برنامه ریزی زیر بنایی اقتصادی توانسته تورم را در ارز طلا مسکن و ... کنترل کند و خزانه در حال پر شدن است و این گروه در نظر دارد بر روی اقلام معیشتی و کالای اساسی مردم تمرکز کرده و قیمت ان را کنترل و کاهش دهد*
*۲۳- اقدامات ویژه ای جهت راه اندازی کریدور ریلی شمال به جنوب و شرق به غرب انجام شده که بسیار در رونق اقتصاد و رونق مناطق ازاد موثر است و پس از راه اندازی دیگر ایران را نمیشود به راحتی تحریم کرد*
*۲۴_ وزیر مسکن موتور ساخت مسکن را راه پر قدرت به راه انداخته و چند ماه دیگر دست آوردش عیان میشود و بسیاری از مشاغل به همراه آن رونق گرفته اند و قیمت مسکن کنترل شده و در اینده کاهشی میشود*
*۲۵ در بدنه دولت مدیران جوان و انقلابی با رویکرد جدید به کار گیری شده اند که این بسیار قابل توجه است و در ایران سال ها آرزوی آن را داشتیم*
*۲۶_ قرارداد های مهمی با کشور های همسایه و روسیه و چین بسته شده که اثراتش را در سال بعد خواهیم دید*
*۲۷_سامانه های مهمی جهت اخذ و ساماندهی مالیات در حال تشکیل است تا طوری نباشد یک کارمند با ۷ میلیون حقوق مالیاتش را پرداخت کند اما یک تاجر یا دلال یا پزشک با درامد انچنانی فرار مالیاتی کند*
*۲۸_سامانه مهمی برای شفافیت پرداخت حقوق و مزایا تشکیل شده و ریشه حقوق نجومی کنده خواهد شد*
*۲۹_سامانه ای جهت گزارش فساد و تخلف در ادارات در حال راه اندازی است که در زمینه کاهش فساد اداری بسیار اثر گذار خواهد بود*
*۲۹_ طرح های مهمی جهت فرزند اوری و ازدواج جوانان در حال تدوین و ابلاغ است*
*۳۰ _ برنامه ای ویژه ای جهت ساماندهی شرکت های خودرو ساز ، پتروشیمی ، باشگاههای ورزشی مهم و... در حال برنامه ریزی است که مسلما در کاهش فساد و رونق و عملکرد بهتر اثر گذار خواهد بود*
*۳۱_سامانه مجازی صدور مجوز های کسب و کار در حال راه اندازی است که نقش زیادی در کاهش فساد و رانت و کاهش زمان پاسخگویی و عدالت خواهد داشت*
*۳۲_طرح صیانت از کاربران فضای مجازی در حال تدوین است که میتواند موجب شفافیت کسب و کار های مجازی و کاهش جرایم فضای مجازی گردد هر چند برخی مغرضانه و نا آگاهانه طرح مذکور را میکوبند و نقاط مثبت آن را نمیبینند*
*حال سوال اینست این اقدامات برای دولتی که هنوز عمرش به یک سال نرسیده قابل توجه نیست ؟
این دولت با این سرعت و خلاقیت طی ۸ سال چه کار هایی که نخواهد کرد انشالله !!!
فقط باید به آن زمان داد و حمایتش کرد*
* شاید الان متوجه شده باشیم چرا دشمن با حجم وسیعی در حال تخریب این دولت است برخی از آنان هم همین منفعت طلب ها و مفسدین داخلی هستن که الان دکان خود را در خطر میدانند
برخی نیز شاید وابستگی شدید به جناح اصلاح طلب دارند و اعتقاد دارند به هر قیمتی باید این دولت را کوبید ولی منفعت ملی خلاف اینست ! باید عادلانه عملکرد دولت کنونی را قضاوت کنیم اگر ایران را دوست داریم.
لذابا توجه به اینکه حربه آخر دشمن نا امید ساختن مردم هست درصورت امکان مطالب رادر دیگر گروه هاجهت روشنگری به اشتراک بگذارید و مردم عزیز امیدوار باشید و آرام که سحر نزدیک است انشالله
همه در حال انجام شدنه این انجام شدنها 4سال طول میکشه برا رای اوردن 4سال بعدی. 4سال دیگه میگن زمان نداشتیم 4سال دیگه ما را انتخاب کنیم تا همه چی گلستان بشه مثل همه دولتها بعد از انتخابشون همه چی یادشون میره وهمه چی را رها میکنن وبخور بخور بیشتر میشه
لطفا یه سر به وعده های انتخاباتی ایشان و زمان بندی اعلامی بزنید
و الان بعد از یک سال به جای خواهد شد و بهتر از دولت قبل بود
بفرمایید کدام وعده سر سفره مردم محقق شده؟!
الان هم کلی پول فرمودند آمده؛ اما در مقابلش میگن رفته جای بدهی های قبل و برای مردم و در جیب اونها نمیره
سامانه و کشک و دوغ هم که فرمودید؛ حتما مثل همین سامانه معرفی وزیران و مدیران اصلح میشه، که همه ی اونهایی که عزیزان مانده از دولت های قبل و جدید آمده را از نزدیک میشناسن، میگن این کاره نیستند
بله
الان کشور در وضعیت عالی هست
خود جنگ روسیه یک فرصت اسنثنایی است
رکود و تورم جهانی و جوامع توسعه یافته که در کنار تهدید برای جوامع در حال توسعه و مولد و از قبل تحریم شده، فرصتی طلایی است
چون در منحنی عرضه و تقاضا، عطش بازار منتج به خرید از منابع جدید از جمله منابع تحریم شده، باعث ارزش مضاعف آنها می شود
پایان کرونا در جهان و خروج از تورم ناشی از آن و ...
اما دوست گرامی که به نظر در جمع مسئولان عضو هستید؛ لطفا بفرمایید مردمی که به آقای رئیسی رای دادند، مردمی که هنوز امید به ایشان یا آینده کشور دارند و حتی مردمی که نا امید هستند (حالا طبق تحلیل شما به دست بیگانگان و دشمنان داخلی و خارجی یا طبق حقیقت موجود از عدم تغییر وضعیت اقتصادی و ... خود در این یک سال)
تا چند روز، هفته، ماه و سال دیگر باید منتظر باشند تا گشایش و تغییر وضعیت توسط دولت حاضر را به صورت حقیقی و در زندگی روزمره خود ببینند و منتظر اتفاق هایی که شاید از آنها هم بهره کافی برده نمی شود و فرصت سوزی می شود، باشند
شما به نظر داخل شلوغی اتوبوس های عمومی و مترو و ترافیک تهران و میان مردم شهرهای مختلف نیستید، حرف زدن آسان و شهردار شدن و رئیس جمهور بودن سخت است
دوست گرامی در کنار دشمنان منتقدین دلسوز هم هستند، که سال ها امیدوار بودند و مردم را به آرامش دعوت کردند و گفتند تحریم و ... اثری ندارد و این دولت و آن شخص نمی خواهد و نمی تواند و می شود، اما در این یک سال که همه ی نظام به لطف خدا یک پارچه بود چه شد؟
شعار ندهیم، وعده دادیم و دلار ۱۵ هزار تومانی طبق تحلیل اکونومی و ... نیز در سال ۱۴۰۰ و حداکثر ۱۴۰۱ باید محقق میشد
تازه بدون جنگ روسیه و اوکراین و تغییر نگرش اروپا و ترس کشورهای همسایه
اما اینکه قیمت هر متر آپارتمان در مثلا شمال شهر تهران یا جنوب آن ۱۰ برابر شده و در تمام کشور افزایش پیدا کرده و افزایش آن حتی متوقف نمی شود، موردی که کنترل آن به هیچ عنوان سخت نیست و گردشش مشخص است
چیزی غیر از ناکارامدی و نخواستن های داخلی است
و امید یک جوان متاهل حتی بدون فرزند که در اجاره خانه مانده و حقوق نجومی نمی گیرد، باید به خرید خانه در چند سال آینده باشد؟
یه مقدار از جلسات بادا بادا کردن همدیگر بیرون بیایید و با مردم معاشرت کنید
درد آنها را بشنوید، ریشه یابی کنید و حل کنید
وعده های حقیقی بدهید و شفاف صحبت کنید
به مردم اطمینان داشته باشید و اعتماد آنها را جلب کنید
برای رضای خدا کار کنید و کاری که در حد توانتان است بپذیرید و انجام دهید
و آن زمان حتما همه از کنار همدیگر بودن لذت می بریم، شاد می شویم و امیدوار ...
عذرخواهی می کنم طوری شده که طولانی صحبت می کنیم و تکراری
ممنون از فرصت این سایت و باشگاه خبرنگاران جوان
و مخاطبان عزیز که نظر بنده را مطالعه و احتمالا نقدی سازنده و راهکاری دارند
که امیدوار هستیم به گوش هایی که باید بشنوند ، برسد ، بفهمند و تغییر کنند و تغییر دهند
ارزش حقوق ما نسبت به زمانی که بازنشسته شدیم ۵ برابر کاهش یافته ما نمی توانیم با این افزایشهای ده درصدی زندگی را اداره کنیم این استکه زندگی خودرا ناچاریم کوچک وکوچک تر کنیم اگر بخواهیم بگوییم وبنوییسیم این مطلب پایانی ندارد موفق باشید وخداوند نگهدارتان باد و شمارا کمک کند انشاالله اگر وضع به همین منوال جلو برودناچاریم حتی سرپناه خودرا نیز بفروشیم وآواره کوه و دشت شویم
خوبه تماتم این اتفاق ها مال 2 الی 3 سال پیشه و فراموش کردی اگه کال 50 سال پیش بود چی میگفتی لابد میگفتی اون موقع همه در رفاه کامل به سر میبردن و از سر خوشی و بی کاری، انقلاب کردن...!
فقط اجازه دادن بهتون همه چیز رو گردن روحانی بندازین خیلی جالبه این انداختن رو گردن قبلی مثل یک سیکل داره هر هشت سال تکرار میشه
اگر شک دارید ۴ ماه هر شغل را با چند کارمند امتحانی بسنجید. البته این ساده معلوم هستش و زودتر باید کمک کنید. منظور اینکه زودتر حقوق ها را زیاد کنید. چون حقوق کم با گرانی نماد ستمگری هستش.
بالاخره باید یک جا جولوی این چرخه معیوب گرفته میشد...
روشن کنید برام لطفا
بیخود نیست که اسمش رو گذاشتن جراحی اقتصادی چون هم درد داره و هم تبعات ولی اگه اینکار انجام نمیشد منجر به قطع عضو میشد و دیگه کار از کار میگذشت...
دولتهای قبلی برای جلب نظر مردم با استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول بدون پشتوانه، وضعیت مملکت رو به اینجا رسوندن و ما الان داریم چوب ندونم کاری دولتهای قبل رو میخوریم...
و اگر بیش از
سقف معین بود جرم مشاوران املاک تلقی شود
مثلا نهایت سه برابر کف حقوق منازل عالی بالا شهر ،و مجهز و مدرن
دو برابر کف حقوق خانه های نوساز و تمیز معمولی بالا شهر
یک برابر کف حقوق منازل معمولی
نصف کف حقوق منازل سوئیت و.ا
این حرف برای زمان احمدی نژاد بود که وضعیت صنعت خودرو قابل قبول نبود
رهن یا اجاره طبق این تبدیل گردد
اجاره ها خارج این روال نباشد
منازل معمولی که مردم عادی رهن و اجاره میکنند جمع رهن و اجاره معمولا بیش از یک برابر کف حقوق ارزش بیشتر ندارند
من تو مرکز ایران زندگی میکنم در اینجا گازوئیل با قیمت ۵ هزار تومان معامله میشه. ولی من تا حالا ندیدم که مثلا شیر یا آرد قاچاق بشه .
بنابراین دولت یا نمی فهمد و نادان هست یا گران کردن هدف دیگه داشته.
در ضمن قیمت بنزین جهانی بالای ۲۵ هزار تومان است یعنی دولت برای هر لیتر بنزین حداقل ۲۲ هزار تومان داره یارانه میده با توجه به مصرف روزانه ۱۰۰ ملیون لیتر بنزین یارانه سالانه بنزین میشه ۲۵ میلیارد دلار یارانه که ۲.۵ برابر کالاهای اساسی هست
البته من با گران کردن همه اینها مخالف هستم زیرا میانگین حقوق ما ایرانی ها به ۳۰۰ دلار نمیرسه هروقت دولت این میانگین رو به ۲۰۰۰ دلار رساند قیمت همه چیزو جهانی کنه
منازل عادی هم که مردم عادی هستند دو برابر کف حقوق جمع رهن و.اجاره بیشتر نمی ارزد
مثلا منازل آنچنانی هزار متری ،آنچنانی با دم دستگاه مدرن هفت برابر کف حقوق ،جمع رهن و اجاره
برای منازل باز آنچنانی با امکانات مدرن شش برابر حقوق تا برسد به پنج برابر کف حقوق ،سه برابر کف حقوق ،دو برابر کف حقوق و یک برابر کف حقوق آپارتمان تک خواب جمع رهن و اجاره
سوئیت هم نصف کف حقوق یا کف حقوق جمع رهن و اجاره
مثلا نهایت سه برابر کف حقوق منازل عالی بالا شهر ،و مجهز و مدرن
دو برابر کف حقوق خانه های نوساز و تمیز معمولی بالا شهر
یک برابر کف حقوق منازل معمولی
نصف کف حقوق منازل سوئیت و.ا
رهن یا اجاره طبق این تبدیل گردد
اجاره ها خارج این روال نباشد
شما که حرف اول انتخاباتی بورس بود،برای چه الان یک کلام در این مورد با مردم صحبت نمی کنید.
با تیم اقتصادی که گذاشتین زندگی مردم نابود کردین.
من تعجب هستم چرا حکم حکومتی صادر نمیشه،تغیراتی توی تیم اقتصادی شما ایجاد بشه،هم وزیر اقتصاد و هم محسن رضایی کار بلد نیستن.اینا باید برکنار شود.