سرپرست اداره جهاد کشاورزی جهرم از پایان کار گرده افشانی باغات انجیر در سطح ۸۰۰ هکتار از باغات این شهرستان خبر داد.

حسن زمانی  گفت: بیش از ۸۰۰ هکتار از اراضی باغی شهرستان به انجیر دیم اختصاص دارد که از این سطح، ۵۷۰ هکتار بارور و مابقی غیر بارور است.

او گفت: گرده افشانی انجیر از اوایل خرداد آغاز و تا اوایل تیر ادامه دارد که این عملیات با استفاده از گونه درخت انجیر به نام برانجیر انجام می‌شود.

زمانی گفت: در مناطقی که میزان بارندگی ۳۰۰ میلی متر و از پراکنش خوبی برخوردار باشد می‌توان کشت انجیر دیم را توصیه کرد به شرطی که در تابستان درجه حرارت از ۳۸ درجه تجاوز نکند.

سرپرست اداره جهاد کشاورزی جهرم گفت: پیش بینی می‌شود میزان ۸۰۰ تن انجیر از باغات شهرستان تولید و به استان‌های مختلف و کشورهای خارجی صادر شود.

او گفت: عمده رقم انجیر دیم شهرستان انجیر سفید یا ازمیر است.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار