مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: در حال حاضر دو هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه از سد کوچری، هزار و ۳۰۰ لیتر بر ثانیه از سد ۱۵ خرداد، هزار و ۳۰۰ لیتر بر ثانیه از چاه‌های داخل شهر و دو هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه از چاه‌های علی آباد وارد استان قم می‌شود.

حسن بختیاری در نشست خبری هفته صرفه جویی در مصرف آب که امروز در سالن جلسات شرکت آب و فاضلاب استان قم برگزار شد، طی سخنانی گفت: این شرکت تامین کننده آب شرب بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در داخل شهر و همچنین دورترین نقاط روستایی است و ما به لحاظ تامین آب، محدودیت‌های زیادی داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اینکه ۷۵ درصد از آب مورد نیاز قم از خارج استان تامین می‌شود، گفت: از جمله منابع آب استان، ۱۳ حلقه چاه علی آباد و بخش قابل توجهی چاه‌های آب شهری هستند و حوزه‌های روستایی، از منابع محلی چاه‌ها و قنوات تامین می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به توجه خاص به آب شهر قم بعد از انقلاب،گفت: آب قم وضعیت مطلوبی نداشت و به شوری شناخته می‌شد و پس از انقلاب، به دلیل مهاجرپذیر بودن و رشد جمعیت، اصلاح کیفیت آب قم به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت.

بختیاری تامین آب از سد ۱۵ خرداد، سرشاخه‌های دز و سد کوچری را مورد اشاره قرار داد و گفت: تا سال گذشته ۸۲ درصد آب مورد نیاز استان را از سد کوچری تامین می‌کردیم.

او می گوید: در حال حاضر دو هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه با شاخص ۳۶۰‌   ای سی آب از سد کوچری، هزار و ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب با شاخص سه هزار و ۵۰۰‌ای سی از سد ۱۵ خرداد، هزار و ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب با شاخص ۶ هزار از چاه‌های داخل شهر و دو هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه آب از چاه‌های علی آباد وارد استان می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: انتقال آب از سرشاخه‌ها به قم نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است، با این حال کیفیت آبی که در مسیر انتقال از سرشاخه‌ها قرار دارد، نسبت به آب تامین شده از نقاط دیگر، مطلوب‌تر است.

بختیاری گفت: برای اصلاح و تقویت شبکه آب، به ۱۰۰ هزار متر مکعب مخزن و خطوط انتقال آب از شهر‌ها نیاز داریم و هزینه‌های مربوطه ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به راه اندازی و تشکیل پلیس آب در قم گفت: وظیفه پلیس آب گشت و نظارت و بازرسی است تا شاهد مصرف بی رویه و مشکلاتی از این دست در زمینه آب نباشیم.

بختیاری گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته به دنبال آن هستیم تا در سال ۱۴۰۲، استان قم را به عنوان استان بدون مشکل در حوزه آبرسانی روستایی معرفی نماییم.

او گفت: حضور پررنگ رسانه‌ها در فرهنگ سازی موضوعاتی همچون مصرف آب، رسالتی مهم و از شاخصه‌های توسعه یافتگی محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم  گفت: یکی از ارکان پیشرفت هر جامعه‌ای فعال بودن رسانه هاست و با وجود جامعه رسانه ای، شاهد حرکت‌های پیش رونده‌ای بخصوص در موضوع صرفه جویی در آب خواهیم بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار