رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۳۹ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی این استان در سال گذشته رفع تصرف شده است.

حجت الاسلام علی مصطفوی نیا    در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: با توجه به جلساتی که در سال گذشته در زمینه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان برگزار شده ۳۳۵ پرونده در این شورا مطرح شد که ۲۶۴ فقره پرونده منتهی به صدور حکم شده است.

او گفت: مجموعه مساحت اراضی رفع تصرف شده یک‌هزارو ۷۳۲هکتار است که ۳۹۳ نفر متهم در این زمینه دستگیر شده‌اند.

رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان از ایجاد بستر مناسب جهت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بیش‌از یک‌هزار مددجو در این استان خبر داد و گفت: در سال گذشته ۸۳۶ مددجو در زندان‌های استان مهارت‌های لازم جهت اشتغال را فراگرفته و از ابتدای سالجاری نیز ۱۶۹ نفر به این آمار اضافه شده است.

او بر لزوم استفاده از پابندهای الکترونیکی برای مددجویان در سیستان و بلوچستان گفت: پارسال ۲۶۳ مددجو با استفاده از ظرفیت پابندهای الکترونیکی از زندان آزاد شده‌اند و از ابتدای سالجاری نیز ۹۱ پابند الکترونیکی مورد استفاده قرار گرفته است.

حجت الاسلام مصطفوی نیا  گفت: بیش‌از ۲۸۹ هزار پرونده در سال گذشته رسیدگی شده و هم‌اینک موجودی پرونده‌ها در دستگاه قضایی ۳۷هزار پرونده است.

او گفت" تعداد پرونده‌های کثیرالشاکی ۷۲ فقره بوده که در سال گذشته ۵۹ پرونده رسیدگی و مختومه شد و هم‌اینک فقط ۱۳ پرونده داریم.

رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر توسعه اقتصادی استان به تثبیت اشتغال، منجر می‌شود و دستگاه قضایی حمایت حقوقی و قضایی خود را از این واحدها تا حصول نتیجه ادامه می‌دهد.

او گفت: در بازدیدهایی که در سال گذشته از واحدهای تولیدی و صنعتی با هدف حل موانع و مشکلات تولید و رونق اشتغال انجام گرفت ۱۸ واحد تولیدی نیازمند حمایت حقوقی و قضائی تشخیص داده شد و ۹ واحد تولیدی نیز تعطیل هستند که باید به مشکلات آن‌ها رسیدگی شود تا شاهد شکوفایی دوباره این واحدها باشیم.

حجت الاسلام مصطفوی نیا  گفت: سال گذشته پرونده‌های تمام الکترونیک ۱۷ هزار و ۵۳۶ فقره و پرونده‌های دادرسی الکترونیکی چهار هزار و ۷۶۷ فقره بوده، میانگین وقت رسیدگی کمتر از ۳۰ روز و میانگین وقت نظارت کمتر از ۷۰ روز است.

او  از احیاء ۴۳ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان طی سال گذشته خبر داد و به تعیین تکلیف یک‌هزارو ۴۸۸مورد خوردوی توقیفی در سال گذشته در استان اشاره کرد.

رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت:تسریع در رسیدگی و تعیین تکلیف خودروها، کار جهادی می‌طلبد ادامه داد: مزایده و فروش ۱۲۸ عدد خودروی توقیفی در چند روز اخیر در استان انجام شده است.

او گفت: حکم توقیف و انتقال به پارکینگ ۲۰۸ دستگاه خودروی جدید در ابتدای سالجاری صادر و پرونده آن‌ها در بازپرسی در حال رسیدگی و تعیین تکلیف است.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار