نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ در روز یکشنبه ۲۹ خرداد اعلام شد.
پس از اعلام نتایج اولیه، دفترچه راهنمای انتخاب رشته از ۳۱ خرداد در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر شد و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از امروز اول تا چهارم تیر میتوانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام به انتخاب رشته کنند.
ضمناً نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ نیمه اول شهریور اعلام میشود تا پذیرفتهشدگان از اول مهر بتوانند در کلاسهای دانشگاه محل پذیرش حضور یابند.
در مجموع ۶۴۷ هزار و ۲۰۹ داوطلب با احتساب علاقهمندی به شرکت در مجموعه امتحانی دوم، متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال جاری بودند و از این تعداد ۳۳۹ هزار و ۹۰۶ نفر داوطلب زن و ۳۰۷ هزار و ۳۰۳ داوطلب مرد هستند.
مجموع ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۱ در دورههای مختلف (دورههای روزانه و غیر روزانه) ۱۳۶ هزار و ۷۸۶ نفر است که تعداد ۴۵۰ هزار و ۴۲۲ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند و در صورت هرگونه اعلام ظرفیت پذیرش جدید توسط دانشگاهها از طریق سایت سازمان سنجش اطلاعرسانی خواهد شد. ضمناً ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از طریق درگاه اطلاعرسانی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اعلام می شود.
داوطلبان برای کسب اطلاعات لازم در خصوص نحوه انتخاب رشته «اطلاعیه انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ و زمان تکمیل فرم انتخاب رشته» که همزمان با اعلام نتیجه اولیه در سایت سازمان منتشر میشود را به دقت مطالعه کنند.
اشتباه معدل درج شده در کنکور را به سازمان سنجش اطلاع دهید
شروین مسیح در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ۲۰ درصد شرط قبولی داوطلبان ارشد در دانشگاه ها مربوط به معدل است؛ در صورت اعلام اشتباه حتما باید به سازمان سنجش اطلاع دهید.
این مشاور تخصصی کنکور گفت: اگر معدل داوطلبان در کنکور ارشد اشتباه درج شده است، در زمان انتخاب رشته می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آن را اصلاح کنند تا بتوانند نتایج نهایی را دریافت کنند.
او گفت: با اعلام سازمان سنجش، اگر مغایرتی بین معدل اعلام شده و معدل درج شده در زمان ثبت نام دانشگاه دیده شود، قبولی دانشجویان لغو خواهد شد و نمی توانند ادامه تحصیل دهند.
مسیح گفت: امسال تغییراتی در دفترچه کنکور ارشد بهوجود آمده و شیوه آموزش به دو صورت است؛ یعنی شیوه آموزشی پژوهشی و شیوه آموزشی آموزش محور.
به گفته او، شیوه آموزشی پژوهشی در سال های گذشته وجود داشته و دانشجویان پس از نام نویسی در دانشگاه به گذراندن کلاس ها اقدام می کردند و در مقطع کارشناسی در تمام دانشگاه ها درس را ادامه می دانند و پایان نامه ها را ارائه داده و سپس مدرک را دریافت می کردند.
مسیح گفت: پایان نامه در شیوه آموزش محور ارائه نمی شود و تنها ۲ تا ۴ واحد سیمنار، تحقیق و توقع نظری ارائه خواهد شد که دانشجویان باید در زمان انتخاب رشته این نکات را رعایت کنند.
او گفت: در دفترچه مکان هایی که اعلام نشده شیوه آموزش محور، همان شیوه پژوهشی است که در سال های گذشته برای قبولی دانشجویان ارشد تعریف می شده است.
گزارش از نادیا عابد