رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : توسعه اورژانس در تمام شهرستان‌ها یکی از مهمترین اولویت‌های ما بوده و در بحث احداث پایگاه‌های جدید در منطقه اورامانات از جمله پاوه نیز تمام تمهیدات و پیگیری‌های لازم صورت گرفته است.

هومن رفیعی گفت : پس از حل مشکل زمین محل احداث از سوی ارگان‌های ذی ربط بلافاصله روند ساخت پایگاه‌های جدید آغاز خواهد شد و در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی وظایف در حیطه اختیارات خود را انجام داده است.

به گفته رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه براساس استاندارد و شاخص‌های اورژانس کشور، در ازای فعالیت هر پایگاه، یک آمبولانس و در ازای هر سه پایگاه به یک آمبولانس رزرو نیاز است و همچنین در بحث نیروی انسانی براساس چارت سازمانی و بهره‌وری ابلاغی از سوی اورژانس کشور، هر پایگاه ۹ نیرو و هر شهرستان نیازمند یک مسوول اورژانس است.

در شهرستان جوانرود یک پایگاه فعال شهری و سه پایگاه جاده‌ای و در شهرستان ثلاث باباجانی چهار پایگاه در بخش شهری و جاده‌ای با مجموع ۹ آمبولانس فعال و ۸۵ نیروی فوریت‌های پزشکی در سطوح مختلف در حال فعالیت هستند.

در شهرستان روانسر چهار پایگاه شهری و جاده‌ای و در شهرستان پاوه نیز پنج پایگاه شهری و جاده‌ای با مجموع ۱۲ دستگاه آمبولانس و فعالیت مستمر و شبانه روزی ۱۰۳ نیروی فوریت‌های پزشکی در حال خدمت رسانی به مردم این منطقه هستند.

براساس شاخص‌های سازمان اورژانس کشور، هم اکنون باید ۴۶ نیروی فوریت‌های پزشکی در پاوه فعالیت نمایند که این آمار اکنون برای پاوه ۶۰ نیروی فعال در سطوح مختلف فوریت‌های پزشکی است که در نوع خود کم نظیر و فراتر از شاخص و استاندار‌های سازمان اورژانس کشور است.

پارسال پایگاه جاده‌ای شروینه در جوانرود و پایگاه جاده‌ای شیخ صله را در دهه مبارک فجر افتتاح کردیم و در تفاهم نامه سازمان اورژانس با اداره راه و شهرسازی، از ظرفیت خیرین این حوزه برای احداث پایگاه‌های جدید در استان بهره بردیم و موفق شدیم مصوبه ساخت و احداث سه پایگاه برای استان کرمانشاه را دریافت کنیم .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.