غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این نشست با اشاره به رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تحقق آموزش پژوهشمحور و پژوهش آموزشمحور و همچنین برقراری ارتباطهای موثر میان دانشگاه و صنعت، از تداوم برنامهریزیها و روندهای فعالیتی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این زمینه خبر داد.
او گفت: دانشجو در کنار تحصیل، باید این امکان را داشته باشد که بتواند به صورت عملی نیز با صنعت ارتباط برقرار کند تا هم دانش موثرتری را به دست آورد و هم به دنبال آشنایی با نیازهای صنایع، بستر مناسبتری برای تحقق نظام ایدهها و نیازها و همچنین ورود به عرصه شرکتهای دانشبنیان و کمک به تولید کشور در اختیار داشته باشد.
فاضلنیا گفت: در سطح شهرستان کازرون، نیروگاه سیکل ترکیبی و منطقه ویژه اقتصادی و شهرکها و نواحی صنعتی، امکان مطلوبی را برای تحقق این فرایند مهیا کردهاند که با هر ۲ مجموعه تعاملهایی برقرار کردهایم و با نگاهها و رویکردهای مناسبی که در سطوح مدیریتی آنها وجود دارد، شاهد باز شدن دریچههای امیدبخشی از همکاریها هستیم.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین به ظرفیتهای بالقوه این شهرستان اعم از برخورداری از چاههای نفت و تأسیسات نفتی، وجود نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون، دسترسی مناسب این شهرستان به منطقه پارس جنوبی و قرار گرفتن در پسکرانههای خلیج فارس به رویکردهای دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جهت کمک به شکوفایی این حوزهها اشاره کرد.
او گفت: در تبیین مسیر توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به حوزه انرژی توجه زیادی داشتهایم. علاوه بر آنکه کازرون در این حوزه ظرفیتهای فراوانی دارد، از حضور فریدون عباسیدوانی به عنوان نماینده شهرستانهای کازرون و کوهچنار که عضو کمیسیون انرژی مجلس و از چهرههای دانشگاهی و مطرح این حوزه در سطح کشور محسوب میشود نیز برخوردار است.
فاضلنیا گفت: علاوه بر این موارد دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تنها دانشگاه دولتی غرب استان فارس و قطب علمی منطقه، اعضاء هیئت علمی توانمند و زیرساختهای مطلوب و متعددی در دانشکدههای مختلف، از جمله دانشکدههای علوم پایه و فنی مهندسی دارد که میتوانند ظرفیتهای علمی مناسبی برای ارتقای صنایع فعال در شهرستان کازرون و غرب استان فارس باشند.
رضا بامیان مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون نیز در این نشست، ضمن معرفی ظرفیتهای موجود در این نیروگاه، ارتباط موثر دانشگاه و صنعت را یکی از شاخصهای مهم توسعهای برشمرد.
او گفت: باید تلاش شود تا این ارتباط در قالب مکانیزمهایی موثر و هدفمند، محقق شود. با ایجاد مکانیزمهای ارتباطی موثر میتوان ضمن شناخت بهتری از نیازهای دو طرف، مجموعه متنوعی از ایدههای موجود را به گونهای هدفمند و موثر در قالب برنامههای مختلف پژوهشی، مطالعاتی و اجرایی بررسی و به گونهای مناسب در مسیر تحقق قرار داد.
مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون همچنین با تقدیر از رویکرد تعاملی دانشگاه سلمان فارسی این شرستان از آمادگی این نیروگاه برای توسعه همکاریها و فعالیتهای مشترک خبر داد.
در ادامه این نشست سایر اعضای هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مدیران نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون، ضمن بررسی موارد مطرح شده در نشست پیشین و مجموعه ارتباطهای برقرار شده، به بیان دیدگاهها و بررسی عملیاتی مسیرهای مشترک همکاری پرداختند.
در ادامه مقرر شد ۲ عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان عضو کمیته تحقیقات نیروگاه سیکل ترکیبی کازرون با این نیروگاه همکاری داشته باشند تا از این طریق ارتباطات پایدار در حوزههای مختلف پژوهشی و آموزشی شکل بگیرد.
در حوزه دانشجویی نیز مقرر شد علاوه بر تقویت کمی و کیفی حضور دانشجویان، ارتباط دوسویه آموزشی و کارگاهی بین ۲ مجموعه برای دانشجویان دنبال شود.