حبیب حیبر گفت: با توجه به پیشبینی هواشناسی مبنی بر وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر و رطوبت هوا و شرجی تا پایان این هفته، افزایش حاملهای مصرف انرژی و احتمال بروز گرمازدگی وجود دارد بنابراین علاوه بر هماهنگی با استانداری، فرمانداری و ادارات برق باید برق اضطراری سالم بیمارستانها و مکانهای حساس مرتبط با زنجیره سرد، ذخایر و نگهداری دارو و فرآوردههای حساس مانند واکسن تامین شود که در این خصوص دستور لازم داده شده است.
او می گوید: همچنین دستور داده شد که در بخشهای پرخطر مانند اتاقهای عمل، بخشهای اورژانس، بخشهای ویژه و خصوصا بخشهای بیماران مبتلا به کرونا به دلیل وابستگی شدید و لحظهای به اکسیژن، نوسانات برقی بسیار جدی کنترل و نظارت شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در خصوص پیشبینی احتمال هر گونه اختلال در سیستم برق اضطراری و اقدام لازم به منظور تامین برق دستگاههای اکسیژنساز و کپسولهای اکسیژن به تعداد کافی در بخشهای اورژانس ویژه و بخشهای بیماران مبتلا به کرونا نیز دستور لازم داده شده است.
این مقام مسئول گفت: در این شرایط، به صورت مستمر عملکرد صحیح و به موقع سامانه تامین برق اضطراری که در زمان قطع برق وارد مدار میشود و آماده به کار بودن مولد برق اضطراری پشتیبان بررسی میشود.