مسعود فلاحی گفت: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف در نانواییها از قبیل کیفیت پایین نان، رعایت نکردن ساعات پخت، گرانفروشی، کم فروشی، فروش آرد و سایر موارد را از طریق اتحادیه نانوایان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت غله و یا دبیرخانه کارگروه آرد و نان مستقر در فرمانداری اهواز گزارش کنند.
او می گوید: قطعا پس از بررسی و محرز شدن تخلف برخورد لازم با نانوایی متخلف صورت میگیرد. ضمن اینکه نانواییهایی که رضایت مراجعین را جلب و شهروندان از آن نانوایی ابراز رضایت کنند، تشویق میشوند.
فرماندار اهواز گفت: علاوه بر گشت بازرسین سازمان صنعت، معدن، تجارت، شرکت غله و اتحادیه نانوایان، بازرسین فرمانداری روزانه نانواییهای سطح شهر اهواز را رصد و پس گزارش بازرسین به دبیرخانه کارگروه آرد و نان برخورد قانونی میشود.
فلاحی می گوید: با همکاری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان شعبه ویژه در دادستانی جهت رسیدگی به تخلفات نانواییها تشکیل و پروندهها در شعبه ویژه رسیدگی میشود.
او گفت: ساعات کاری نانواییها بر اساس میزان سهمیه دریافتی متفاوت میباشد، نانواییهایی که بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیسه سهمیه داشته باشند واگیر صبح پخت ندارند، اما از ۲۱۰ تا ۵۵۰ کیسه واگیر صبح باید پخت کنند.
فرماندار اهواز گفت: به اضافه ساعات پخت، باید نام و نام خانوادگی مسئول نانوایی، نوع پخت، وزن چانه، سهمیه روزانه، تعطیلی هفتگی و تلفن شکایات در یک بنر چاپ و برای اطلاع شهروندان درب نانوایی نصب شود.
فلاحی در پایان گفت: نانواییهایی که تا ساعت ۲۳ پخت میکنند، موظف شدند یک بنر جهت اطلاع شهروندان درب نانوایی نصب کنند.