طی نشستی در قالب پاتوق رسانه‌ای تبیین که به همت سازمان بسیج رسانه فارس و با محوریت مجمع مطالبه‌گران استان اجرا شد، مشکلات کلانشهر شیراز و مسائل مربوط با حضور شهردار شیراز به بحث و بررسی گذاشته شد.

هادی رضایی، رئیس سازمان بسیج رسانه فارس در این جلسه، هدف از برگزاری پاتوق رسانه‌ای تبیین را بنا به دستور مقام معظم رهبری دانست تا بستری برای مردم، حلقه‌های میانی و مسئولان باشد تا مطالبات به حق خود را در فضایی آرام به گوش مسئولان برسانند و در جهتی مسئولان در جهت امیدآفرینی با مردم حرف بزنند.

او بیان کرد: مدت‌هاست که سوال پرتکرار مردم اینست که رسانه در اختیار ما نیست و در قالب تجمع که موجب سوء استفاده دشمن و بی نظمی در سطح شهر می‌شود؛ نمی توانیم مسائل و مشکلات خود را مطرح کنیم لذا این بستر برای اقشار مختلف با حضور مسئولان ارشد شهری و استانی ایجاد شده است.

حسین کشتکار رئیس مجمع مطالبه گران استان فارس نیز در این نشست ضمن قدردانی از بسیج رسانه استان، گفت: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب تریبونی به دست گروه‌های مردم دادند که امشب در خدمت شهردار شیراز باشیم.

او گفت: مجمع مطالبه گران استان فارس از مردادماه پارسال کار خود را شروع کرده و در سه محور شبکه سازی و برگزاری مجامع شهرستانی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و آموزش تاکنون اقدامات قابل توجهی صورت گرفته و هدف ما ارتباط و نظر حلقه میانی یعنی مردم با مسئولان است و همان طور که می‌دانیم هر وقت مردم پای کار آمدند اتفاقات خوبی برای این انقلاب و نظام صورت گرفته است.

کشتکارخطاب به شهردار شیراز، گفت: جناب آقایی اصنافی توقع ما از شهرداری و شورای شهر در این دوره نسبت به دوره‌های قبل خیلی بیشتر است، سوالاتی در فضای مجازی مطرح می‌شود و دست دست می‌چرخد که تقاضا داریم یک بار برای همیشه موضوع ۱۳ انتصاب که در دوره شما بوده کاملا توضیح دهید.

او در ادامه با طرح این پرسش، اذعان داشت که در مورد آقای شیخی و نسبت آن آیا درست است، آقای یارمحمدی باجناق یکی از اعضای شورا هست؟ همچنین با توجه به اینکه نفر ۱۳ از سهمیه ایثارگری استفاده کرده جایگزین نفر ۱۳ چه کسی است؟ آیا افرادی که جذب شده اند نسبتی با شما دارند؟ رئیس فاوا چه نسبتی با همسر شما دارد؟

رئیس مجمع مطالبه گران استان فارس در ادامه از شهردار این کلانشهر در خواست کرد که در خصوص ریزش کوه در بلوار جمهوری شیراز و اقدامات آن و پروژه تقاطع بلوار جمهوری و حذف باغ ارم توضیح دهد.

کشتکار همچنین گفت: وضعیت کمربندی شیراز که امروز کلاف گم شده شهر شهرراز شده و هر روز با جان شهروندان بازی می‌شود چه اقدام عملی صورت گرفته است؟ آیا وضعیت پرداخت حقوق کارکنان با فروش املاک شهرداری عجین شده؟ این میزان آیا نسبت به دوره قبل بیشتر شده است؟

او گفت: آقای شهردار، به گفته اعضای شورا ۸۰ تا ۹۰ درصد موارد تصویب شده در صحن شورا توسط شما پیگیری و اجرا نمی‌شود آیا دلیل خاصی دارد؟ من در دوران دانشجویی فعالیت‌های دانشجویی داشتم شاید به خاطر آن فعالیت هاست که امروز باید اینگونه جواب بدهم.

کشتگار افزود: جناب شهردار به گفته شما که می‌گویید در دوران دانشجویی فعالیت داشتید از شما شکایت هم شده است؟ فکر نمی‌کنید کمی بیشتر باید نقدپذیر باشید و از خود سعه صدر نشان دهید؟!

حجت اله بهمنی دبیرکل محترم تشکل جهادی و مطالبه گری نجات نیز خطاب به شهردار شیراز گفت: در راستای مبارزه با فساد در سیستم شهرداری و بافت مدیران شما در این زمینه چه اقداماتی انجام داده‌اید؟

او گفت: در خصوص همکاری با سایر دستگاه‌ها الخصوص بهزیستی جهت واگذاری مکان جهت کودکان بی سرپرست، همکاری داشته‌اید؟ آیا در زمینه انتصاب معاون حمل نقل و کنترل ترافیک ملاک‌های تخصص و تعهد را در نظر گرفته‌اید؟ چرا ترافیک در اطراف حرم مطهر همچنان باعث رنجش مردم شریف و زائران هست؟ همچنین در خصوص ساماندهی کارتن خواب‌ها که زیبنده سومین حرم مطهر نیست چه اقداماتی انجام شده است؟

سید محی‌الدین ارسنجانی فعال رسانه‌ای نیز عنوان کرد: اگر کسی بخواهد صحبت کند بایستی بر اساس مستندات باشد و خوبی و بدی‌ها را در کنار هم ببیند. حجم کار در شهرداری زیاد است و شاهد تلاش همکاران در مجموعه هستیم.

او افزود: یکی از نقد‌هایی که به شهرداری شیراز وارد است این است که از ظرفیت‌های نماینده شیراز به خوبی استفاده نمی‌شود. به رغم تنوع فعالیت‌ها و سلایق فکری و گروه‌ها و حزب‌ها کار سخت و فشار زیاد است. شورای شهر شیراز که اطلاع از جزئیات مدیریت شهری ندارد و بخش نامه و شرح وظائف ندارد نباید بیاید نقد از شهردار کند و این اجازه را ندارد.

محی‌الدین ارسنجانی گفت: اگر قرار باشد شهر به جایی برسد و جناب آقای اصنافی بِرند شوند همانند برخی شهرداران دوره قبل که هر یک با توجه به فعالیت‌هایشان در دوره خود حرفی برای گفتن داشتند، جناب شهردار محترم کلانشهر شیراز شما در چه موضوع و اقدامی میخواهید بِرند شوید؟

او به گسترش بی حساب و کتاب شهر اشاره و گفت: ساماندهی شهر و مناطق حاشیه‌ای بر چه اساسی است و این توسعه آیا متوازن است؟ در دشت قره‌باغ هر کسی هرطور خواسته مشغول به احداث خانه کرده است. دهیار اعلام می‌کند که ما اختیاری نداریم و به ما چیزی نمی‌گویند. چطور یاوران شورا هستیم؟

این فعال رسانه‌ای همچنین ایجاد دانشکده تربیت مدیر توسط شهرداری را پیشنهاد کرد که مدیران سالم به بدنه شهرداری جذب شوند.

محی‌الدین ارسنجانی از انتقال زندان عادل آباد سخن گفت و افزود: اینکه شیراز دیگر شهر گل و بلبل نیست و تمام درخت‌ها خشک شده است و دیگر زیبایی دیده نمی‌شود و سازمان فضای سبز شهری باید ورود کند.

مصطفی نازی یکی از مطالبه‌گران شهر شیراز مناطق محروم نیز خطاب به شهردار شیراز ابراز داشت: جناب آقای اصنافی میزخدمت‌های زیادی در حاشیه کلانشهر‌های شیراز برگزار و حضور داشتید. برگزاری این میز خدمت‌ها هیچگونه بازخوردی نداشته و چه تدابیری است شما باید پاسخگو باشید.

او گفت: چهره شهر شیراز را باید زیبا کرد. مردم محروم به دلیل فشار و فقر مالی به مناطق حاشیه‌ای شهر شیراز مهاجرت و سکونت یافته‌اند. چرا فشار باید به مردم باشد چرا با دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری هماهنگ نمی‌کنید که فضای آموزشی و فرهنگی در بولوار اتحاد و منطقه کوشک شیراز آورده شود؟!.

مصطفی نازی تصریح کرد: قرارگاه‌های مطالبه‌گری برای رسیدن به خواسته‌های مردم ایجاد شده، اما متاسفانه برخلاف آن پیش می‌رود. از شورا و شهرداری می‌خواهیم که زمین‌ها را نامحسوس تفکیک نکنند و مشکلات بلوار اتحاد شیراز همچنان پابرجاست و حل نشده است و تقاضا داریم این موارد را شفاف کنید و به گوش مردم برسانیم.

این مطالبه‌گر شیرازی با انتقاد از اینکه متاسفانه طرح‌ها در شهرداری مشخص و ۷۰ درصد یاوران شورا بنگاه‌دار شدند و به محض اینکه طرحی اجرا نشده تمام زمین‌های اطراف توسط یاورانخریداری می‌شوند، گفت: این انصاف نیست و خود نوعی دلالی مشهود است.

او در خصوص امنیت پارک‌های شهرداری نیز سخن گفت و پیشنهاد داد که اگر سپاه و بسیج در این زمینه ورود کنند وضعیت بهتر می‌شود.

سید امیر سپهر تاج دیگر مطالبه گر در حوزه تسهیلات مسکن نیز ضمن قدردانی از شهردار شیراز که با وجود آسیب دست طی مدت اخیر در تمام برنامه‌ها حضور داشت گفت: بنده در تخصص خود میگویم که ۶۰ درصد منابع کل کشور در تهران است و مابقی موسسات مالی و سایر بانک‌ها می‌توانند در کنار شهرداری قرار بگیرند. شما می‌توانید با بانک مسکن بطور تخصصی "سند، پروانه و پایان کار" در این حوزه همکاری داشته باشید که مجموعه شهرداری هر سه را دارد.

او گفت: طی سال ۱۴۰۰، دو هزار قرارداد مشارکت در استان فارس منعقد و ۵۰ هزار میلیارد تسهیلات پرداخت کردیم و مبلمان شهری کلانشهر شیراز را تامین می‌کند و ذیلا درآمد شهرداری.

سپهر تاج گفت: از مدیر بانک شهر بپرسد و از آن درخواست کنید که میزان منابع و مصارف خود را بیاورد. میزان منابع و مصارف بانک مسکن ۱.۸ دهم است و با افتخار خدمت استاندار فارس هم اعلام کرده‌ایم که ۲ برابر تسهیلات می‌دهیم آیا بانک شهر از گردش حساب شهرداری شیراز دارد به مردم شهر تسهیلات می‌دهد یا در تهران؟ من قول شرف میدهم که زیر ۱ درصد است.

او پیشنهاد داد: در این فرصت نهضت ملی که ایجاد شده شهرداری شیراز بعنوان مصرف کننده عمرانی شهر بعنوان هلدینگ غرفه‌هایی تعبیه کند که بقیه پیمانکاران نیز از این استفاده کنند (ظرفیت راه وشهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری). در سال ۹۴ بعنوان باشگاه مخاطبان مسکن در استان انجام شد، اما، چون لیدر مردمی نداشت ادامه پیدا نکرد. شهرداری می‌تواند بعنوان لیدر سرمایه‌گذاری ورود کند.

محمد علی عزیز خانی مجمع مطالبه گری مسکن و راه سازی نیز از شهردار شیراز پرسید که در باب مسکن الخصوص مسکن مهر حوزه‌های فرهنگی متناسب با شهرسازی اسلامی چه برنامه‌ای دارید؟

سید احسان اصنافی شهردار شیراز در این نشست ضمن قدردانی از سازمان بسیج رسانه و مطالبه‌گران جهت برپایی این جلسه گفت: خداوند توفیق داد تا پس از ۹ ماه خدمت در مجموعه شهری شیراز امروز در خدمت شما باشم که گفته‌ها و ناگفته‌های بسیاری است و تحولات آن عجیب و غریب بوده است و بار‌ها اعلام کردم که تغییرات سال ۹۶ با امروز بسیار متفاوت است و امیدواریم که برگ زرینی با مجموعه شورا و شهرداری شیراز رقم بخورد.

او توضیح داد: نکته قابل توجه بحث زیرساخت‌های شهری است و این شهر مقتضیات خاص خود را دارد برخی از شهر‌ها برای کلانشهر زودتر اقدام کردند و شاهد هستیم که رینگ چهارم خود را آغاز کردند و در کلانشهر شیراز تازه رینگ دوم شهری را اجرا میکنیم.

اصنافی گفت: ترافیک‌های نیمه سنگین شهری، بحث‌های کنترل هوشمند شهر، طرح‌های حمل و نقل عمومی و مطالب متنوع که در این حوزه است. در مبحث فضای سبز حرکتی را که ما در فضای عمرانی فضای سبز شهری داشتیم با تغییرات نرخ رشد کار‌هایی انجام شد، اما تحولات مدنظر در دراک، شما غرب شهر و ... بود.

شهردار شیراز گفت: با توجه به هجمه‌هایی که در خصوص افزایش عوارض سال ۱۴۰۱ به پا شد، عوارض شهری در سال جاری در شیراز بطور میانگین تنها حدود ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

او گفت: ما امروز داریم بدهی پیمانکار سال ۹۷ را میدهیم. چرا؟ چون تناسخ نداشته و روزیکه من آمدم یک صورتجلسه علی الحساب با ۲ هزار و ۴۰۰ میلیاردتومان بدهی پیمانکاران و ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی اوراقی بانک جلوی بنده مجموعا (۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان) گذاشتند؛ که با ابلاغیه جدید آمده این بدهی ۷ هزار میلیارد تومان و این عدد بالاتر رفته است؛ لذا این تحلیل را داشته باشیم که شهر باید درآمدش بیشتر بشود تا رشدش متناسب با تقاضای عمومی مردم باشد.

شهردار شیراز با بیان اینکه همتی شده در این شهر برای نشدن کارها، گفت: اگر بتوانیم و خداوند توفیق دهد حرکت‌های اقتصادی خوبی انجام شده، ورود به بحث سرمایه‌گذار کردیم و لینک‌های خوبی گرفتیم و قدم برداشتیم؛ البته اگر بگذارند.

او گفت: برخی مدیران مانع کارکردن فعالیت سرمایه‌گذار می‌شوند که الحمدالله با حمایت و ورود استاندار فارس تا کنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

اصنافی گفت: در خصوص درآمد شهرداری نیز در حوزه سرمایه گذاری و اوراق مشارکت که در شورای چهارم ۱۸ پروژه قفل شده بود؛ این پروژه‌ها صرفا باید صرف پروژه عمرانی شود یا سرمایه‌گذاری.

شهردار شیراز گفت: در بودجه ۱۴۰۱؛ ۴ هزار میلیارد تومان تکلیف فروش ملک داریم و هنر براین است که حقوق بر منابع دهیم و این‌ها را پروژه عمرانی یا سرمایه گذاری کنیم.

او توضیح داد که ۲ هزار میلیارد تومان نیز اوراق داریم و، چون پشتوانه آن بدهی است و باید برگردد بنده اعتقادم این است که ۵۰ درصدی که سهم دولت است را ما باید درآمد بگیریم.

وی در ادامه به مقوله درآمدی شهرداری شیراز اشاره کرد و گفت: بودجه شهرداری برغم وجود مشکلات زیاد در سال جاری با رشد بیش از ۲ برابری نسبت به بودجه مصوب سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

شهردار شیراز گفت: شهرداری شیراز امسال ماهانه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان حقوق به کارکنان این ارگان پرداخت کرده است. بودجه شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان تصویب شده است.

اصنافی در ادامه اعلام کرد که شهرداری شیراز امروز مجموعا ۱۳ هزار و ۸۰۰ نیرو دارد که تنها حدود ۳ هزار نفر رسمی هستند و مابقی شرکتی، قراردادی، حجمی و ... هستند.

او در ادامه توضیح داد: نیروی مازاد داریم، اما نیرویی که بخواهیم بر اساس تخصص در جایگاه قرار دهیم؛ نداریم. باید ساختار نیروی شرکتی داشته باشیم. در زمان شهردار اسبق جناب دکتر پاک‌فطرت نیروی قراردادی را پست میداند و در حال حاضر و بنا بر دستور بازرس دادگستری استان فارس این اجازه را نداریم.

شهردار شیراز با بیان اینکه به تمامی حوزه‌ها اعلام کردم که مدیران خود را معرفی کنید، گفت: در خصوص انتصاب داماد یک نفر از دوستان در شهرداری این است که جناب اسکندرپور در زمان خود او را آورده است و این موضوع اصلا ربطی به این دوره کنونی ندارد.

اصنافی بیان کرد: ما ۹ نفر را به لیست اضافه کردیم که ۳ نفر را سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری شیراز در حوزه خود معرفی کرد که تنها بنده یک نفر ار آن‌ها را می‌شناسم.

او همچنین ادامه داد: اسم ۱۳ نفر را برای جذب و استخدام در مجموعه شهرداری به وزیر دادیم و به ما دستور دادند شما به دلیل اینکه ۱۰ درصد خود را پر نکردید ما سهیمه مازاد را نمیتوانیم بگیریم.

شهردار شیراز در خصوص سهمیه ایثارگری تصریح کرد: این اختیار قانونی بوده و بلافاصله پس از سهمیه شاهد لیستی که اعلام شد ۳۶۲ پست آزاد شد، اما ۳۵۰ نفر بود که تعدادی را کنار گذاشته بودند و سهمیه در ۳ مرحله ابلاغ و بالافاصله به حوزه نیروی انسانی اعلام کردم. من نمیخواهم بگویم که چه کار‌هایی کردند و چه کسانی را آوردند، اما ۱۰ درصد تنها سهم ما بود که اعلام کردیم؛ لذا حق قانونی مجموعه شهرداری است.

اصنافی با تصریح بر اینکه شهرداری مدیری را که می‌تواند تشخیص دهدکار کند باید از آن فرد استفاده کند، گفت: نیرو‌های خوب، انقلابی و دلسوز در مجموعه شناسایی کردیم و در تلاش هستیم این افراد را ارتقاء دهیم و به صورت پلکانی در پست‌های مختلف بکار بگیریم.

شهردار شیراز در خصوص کمربندی شیراز اعلام کرد که نیازمند طرح تفضیلی است و تفکیک ضلع شرقی کمربندی توسط راه و شهرسازی صورت گرفته است. ساماندهی این محور وظیفه دولت است و شهرداری در هرجای شهر هزینه کند سود بیشتری عاید خواهد شد، اما ایمنی این مسیر با مسئله جان مردم در ارتباط است و امسال شهرداری ۶۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی کمربندی تخصیص داده، اما راه و شهرسازی که متولی اصلی کمربندی است برای این کار فقط ۴۳ میلیارد تومان اختصاص داده است.

وی از انجام توافقی برای ساماندهی کمربندی در روز‌های اخیر خبر داد و افزود: براساس این توافق روشنایی و ایمنی کمربندی با راه و شهرسازی و راهداری است و شهرداری نیز ورودی و خروجی شهرک‌های منتهی به کمربندی را ساماندهی خواهد کرد.

اصنافی اظهار داشت: ساخت تقاطع نواب بر عهده شهرداری بوده که کار ساخت آن شروع شده، وزارت راه نیز کار ساخت ۲ تقاطع دیگر را در کمربندی شیراز آغاز کرده است.

وی در ادامه در خصوص احداث شهرک‌های اطراف و حومه شیراز نیز گفت: در سال ۹۶؛ شهرک قره باغ ۴۶ هزار نفر جمعیت داشته و امروز به ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد. هیچ ضمانتی برای توسعه این شهرک‌ها وجود ندارد و برای مقطع زمانی و به دلیل خشکسالی رشد جمعیت و ساخت و ساز‌ها ایجاد شده است.

اصنافی در ادامه گفت: املاکی از شهرداری از گذشته تاکنون گم شده که این مسئله‌ای عجیب است به نحوی که برخی املاک بعد از تملک توسط شهرداری ثبت نشده است.

شهردار شیراز ادامه داد: به عنوان مثال در منطقه سعدی تعداد زیادی ملک تملک شده، اما سال‌ها است که هنوز مالک قبلی در آن ساکن است.

اصنافی اضافه کرد: ملک دیگری در شیراز توسط شهرداری، ۹ سال پیش تملک شده، اما تحویل شهرداری نشد و مالک قبلی طی این ۹ سال این ملک را اجاره داده و اجاره آن را نیز گرفته است.

اصنافی عنوان کرد: ملک دیگری متعلق به شهرداری شیراز، ۲ بار بعد از تملک توسط شهرداری نقل و انتقال داده شده است.

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از این رویه و تعیین تکلیف املاک گم شده شهرداری شیراز گفت: مقرر شده تعدادی از بازنشسته‌های شهرداری که اطلاعات املاک در ذهنشان است به کار گرفته شوند تا این اطلاعات مکتوب و پیگیری شود.

شهردار شیراز اعلام کرد: از سال ۹۷ ثبت املاک تفکیک و تملیک شده توسط شهرداری انجام شده است، اما قبل از این سال مشکلاتی در ثبت املاک وجود دارد.

وی با بیان اینکه در دوره کنونی مدیریت شهری شیراز سهم شهرداری از هر تفکیکی مشخص و در سامانه هوشمند ثبت می‌شود گفت: این اقدام در راستای احقاق حقوق شهروندان شیرازی به جد پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری فعلی شیراز به جد پیگیر املاک گمشده این شهر است و متخلفین نیز به دستگاه‌های نظارتی معرفی می‌شوند، گفت: تمامی اطلاعات و سرنخ‌ها در این خصوص به کارشناسان داده شده و شخصا نیز در حوزه املاک و نقلیه شهرداری شیراز ورود پیدا کردم که مشکلات در این دوره نیز تداوم نیابد.

اصنافی هوشمندسازی و مدیریت هوشمند شهر را یکی از بهترین راهکار‌های مقابله با فساد دانست.

شهردار شیراز در ادامه با بیان اینکه حدود ۹۰۰ مصوبه در شورای ششم بوده که از سوی اعضای شورا عنوان شده که ۸۰ درصد این مصوبات اجرایی نشده است، گفت: اختلافی در تفسیر نحوه اجرا مصوبات شورا وجود دارد که بخشی قابلیت اجرا در مدت زمان تعیین شده ندارد.

وی اظهار داشت: تناقضاتی در آمار اجرای مصوبات شورا وجود دارد که بنا شده مصوبات مربوط به هر کمیسیون مشخص و مجددا بررسی شود که چه تعداد مصوبات اجرایی شده است.

وی در ادامه در خصوص ساخت تقاطع بلوار جمهوری عنوان کرد: ساخت این تقاطع در طرح تفصیلی شهر دیده شده و جانمایی آن مربوط به بیش از ۱۰ سال پیش است و تاکنون هزینه‌هایی نیز برای این سازه شده و این طرح مصوبه شورای ترافیک را نیز اخذ کرده که بنابر این تقاطع باید با کمترین آسیب ساخته شود.

وی با بیان اینکه رسیدگی به فساد‌های صورت گرفته در دوره‌های قبل و فساد کنونی در دستور کار شهرداری است گفت: گلوگاه‌های فساد در شهرداری شناسایی شده تا ارایه سطح خدمات به مردم بالا رود و همچنین زمینه فساد خشکانده شود.

اصنافی عنوان کرد: طرح تفصیلی در دوره کنونی مدیریت شهری قفل شده و هیچکس جز مسئولان ارشدی در شهرداری که مشخص شده نمی‌تواند در این طرح تغییری ایجاد کند در صورتیکه در گذشته این امکان حتی برای کارشناسان نیز فراهم بود.

وی ادامه داد: بزرگترین تخلفات در گذشته در ثبت برآورد‌ها بوده که این روند با تعیین چارچوبی مشخص و کارشناسی اصلاح شده است.

اصنافی گفت: روزانه تعداد ۴۰ تا ۵۰ نامه را بنده میخوانم و برخی اوقات به دلیل عدم فرصت مسئولان کاری حراست با نوشتن خلاصه، و نوشتن حساسیت موضوع موارد را می‌نویسند و به بنده ارجاع می‌کنند.

اصنافی در خصوص مطالب در فضای مجازی، بیان کرد: درفضای مجازی و حتی بصورت پیام کوتاه برای بنده مطالبی ارسال می‌شود که بلافاصله برای مدیران مربوطه ارسال و منتقل می‌کنم تا در اسرع وقت رسیدگی شود. اما برخی بدون آگاهی و عدم اطلاع در فضای مجازی اقدام به نقد کردن می‌کنند و بیشتر از اینکه فضای پاسخگویی ایجاد کند؛ فضای قضاوت طرف مقابل را اجرا کرده است.

او گفت: بنده به دوستان شورا بار‌ها اعلام و انتقاد کرده‌ام که روزانه چندبار به تلفن بنده تماس می‌گیرید. آقای فلان که اعلام می‌کنید که چرا ۱۳ نیرو آمده است؟ خب چرا قبل از صحن شورا نپرسیدید تا بگویم چرا. باید حتما میکروفون را روشن کنید و تشویش ایجاد کنید که بگویند فلانی اقوام خود را به بدنه سازمان آورده است و شهردار باید جواب بدهد؟! از بنده در صحن شورا پرسیدند و من جواب آن‌ها را ندادم.

اصنافی گفت: باید فرهنگ شود که طرفی که باید نقد کند، اگر از قبل از بنده پرسش خود را دریافت نکرد و قانع نشد برود نقد کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۸ خرداد ۱۴۰۱
سوالات یکی یکی پرسیده شوند و برای هر سوال جواب مشخص و جداگانه تا خواننده و شنونده بتوانند قضاوت کند که جلسه پرسش و پاسخ چقدر دقیق ، مرتبط و صحیح داده شده...بنظرم کلی گویی کم حاصل فقط رافع مسئولیت آنهم موقتی است...متاسف شدم
آخرین اخبار