در جشنواره غذاهای محلی خانم فاطمه محمدی با آبگوشت کاروان، خانم سمیه قاسمی با پلوی تنوری و خانم گوهرین با کوکوی گل ریواس به عنوان برگزیده جشنواره معرفی شدند.
آقای اصغری عضو شورای اسلامی شورای شهر مراغه گفت: این جشنواره نخستین بار برای معرفی غذاهای محلی این شهرستان برگزار شده است تا نسل جوان با غذاهای سنتی بیشتر آشنا شوند.
حمایت از جشنوارههای این چنینی عامل ترویج فرهنگ کهن ایرانی است و مسئولان باید از برگزاری جشنوارههای این چنین حمایت کنند.
خانم احمدی دبیر برگزاری جشنواره نیز گفت: این جشنواره برای نخستین بار در استان آذربایجان شرقی با هدف زنده کردن سنت پخت غذاهای فراموش شده محلی برگزار شده است.
بیشتر این غذاها با استفاده از گیاهان، سبزیجات و ترههای کوهی تهیه شده است.
این غذاها با ارزش غذایی بالا به علت ماشینی شدن زندگی به مرور زمان فراموش شده است.
در این جشنواره آشپزهایی از شهرهای مراغه، سنندج و ملکان شرکت کردند و ۱۷ نوع غذا شامل آش، بورانیها، دلمه، کوفته، کوکو، شیرینی، مربا و ترشیجات تهیه کردند.