به گفته محققان برخی از کاربران بدافزار‌هایی را به جای نرم افزار از فروشگاه گوگل پلی دانلود کرده که اطلاعات فیسبوک آن‌ها را می‌دزدد.

 

هکر‌ها در سال‌های اخیر بدافزار‌هایی را در فروشگاه‌های Google Play و اپ استور به جای نرم افزار آپلود کرده که اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برند. عدم شناخت برنامه‌های جاسوسی و شبیه بودن نوع فعالیت این بدافزار‌ها به برنامه‌های اصلی دو عامل سرقت اطلاعات افراد است.

کاربران یک بدافزار اندرویدی را میلیون‌ها بار از فروشگاه Google Play دانلود کرده اند. بر اساس شواهد، ابزار‌های تبلیغاتی مزاحم و سایر اشکال این بدافزار در قالب تب‌های باز شده ۱۲ برنامه تلفن همراه در فروشگاه گوگل پلی توزیع شده اند. برنامه‌هایی که برخی از آن‌ها بیش از دو میلیون بار دانلود شده است. به گفته محققان امنیت سایبری، یکی از پنج برنامه مخرب کشف شده در گوگل پلی، نرم افزار PIP Pic Camera Photo Editor با بیش از یک میلیون بار دانلود بوده است. این برنامه به عنوان یک نرم افزار ویرایش تصویر در گوگل پلی در اختیار کاربران گرفته؛ اما در واقع، اعتبار فیسبوک افراد را می‌دزدد. سایر برنامه‌های مخرب عبارتند از یک برنامه تبلیغاتی با نام Wild & Exotic Animal Wallpaper که به محض دانلود SIM Tool Kit جایگزین نام آن می‌شود. این برنامه ۵۰۰ هزار بار بارگیری شده است. اپلیکیشن ZodiHoroscope - Fortune Finder با ۵۰۰ هزار بار دانلود و ابزار تبلیغاتی Magnifier Flashlight با ۱۰ هزار بارگیری از دیگر برنامه‌های مخرب پیدا شده هستند.

هدف این بدافزارها، سرقت اطلاعات فیسبوک کاربران اعلام شده است. محققان علاوه بر این برنامه ها، چهار نرم افزار تقلبی دیگر از جمله یک بازی، برنامه ارائه دهنده بازیابی عکس‌های حذف شده و اپلیکیشن جبران هزینه جعلی برای جامعه روسی زبان را کشف کردند. هیچ کدام از این نرم افزار‌ها در حال حاضر برای کاربران در دسترس نیستند. افراد برای حفاظت از اطلاعات خود، در صورت دانلود آن‌ها باید این برنامه‌ها را از گوشی‌های هوشمندشان حذف کنند.

منبع: سایت طلا

برچسب ها: فیسبوک ، بد افزار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.