محمدمهدی اعلایی با حضور در مسجد جامع شهر شال در بین مردم گفت: در سفر رئیس جمهور به استان حداقل ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه استان تصویب شده است که بر اساس آن، شهر شال هم از برخورداری مواجه خواهد بود و در حوزه راه، زیرساختهای ورزشی و فرصتهای اشتغال زایی منابع قابل توجهی به این شهر اختصاص خواهد یافت.
کنترل و مدیریت بیماری کرونا یکی از مهمترین اقداماتی است که در چند ماه اخیر در کشور از سوی دولت سیزدهم دنبال شده و در شرایطی که بسیاری از کشورهای دنیا همچنان کرونا را یک چالش جدی در کشور خود میدانند، سختی کرونا در ایران حس نمیشود.
مدیریت کرونا یک نشان از اثرگذاری اراده مدیریتی و همراهی مردم برای حل یک مشکل اساسی در کشور است و اگر همین رویکرد در سایر حوزههایی که با مشکل روبرو هستیم عملیاتی شود، نتیجهای شیبه به مدیریت کرونا را خواهیم دید.
اعلایی گفت: در حوزه اقتصادی در ابتدای استقرار دولت با یک وضعیت کرونا گونه مواجه بودیم و دولت در شرایطی مستقر شد که حجم بالای استقراض از بانک مرکزی، سررسید اوراق و بدهیهای دولت قبل در کشور ساری و جاری بود.
به لطف خدا، با تدابیر دولت و اقتدار دیپلماسی، دولت توانست رکورد فروش چندین ساله نفت را بشکند که با این فروش، بدون استقراض از بانک مرکزی بدهیهای دولت سابق پرداخت شده است.
اصلاح نظام یارانهای کشور یکی از تدابیری بود که به طور قطع برکات زیادی را در آینده به ویژه برای قشر محروم جامعه و تولید کنندگان داخلی خواهد داشت.
البته هنوز نمود این اقدامات در جامعه مشاهده نشده است، ولی در آینده وضعیت بهتر خواهد شد و اگر این اقدامات در دولت اتفاق نمیافتاد در آینده با مشکلات بیشتری همراه میشدیم.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا با توجه به خشکسالی و جنگ کشورهای تولیدکننده اقلام خوراکی با کمبود مواد غذایی روبرو هستند و خیلی از کشورهای همسایه به دلیل ظرفیتهای پایین اقتصادی در تأمین کالای اساسی با مشکل مواجه شده اند.
محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در حاشیه سفر به شهر شال از توابع شهرستان بوئینزهرا، از پروژه نیمه تمام استخر این شهر بازدید کرد.
پروژه استخر شال بیش از ۱۲ سال است که آغاز شده و مدتها نیمه کاره مانده است و در حال حاضر با اختصاص ۴ میلیارد تومان اعتبار، عملیات اجرایی آن از سر گرفته شده است.
استاندار قزوین از شرکت تولید مصالح ساختمانی آذر شال هم بازدید کرد.
شرکت تولید مصالح ساختمانی آذر شال در زمینه تولید انواع سفال دیواری و سقفی با ظرفیت تولید یک هزار تن در روز فعالیت دارد و برای بیش از ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده است.