دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: در وهله اول تاکید ما این است که مردم به هیچ عنوان وارد بازار طلای آب شده (۱۷ عیار) نشوند.

به دنبال تعدد سوال‌های مشترک بسیاری از مردم مبنی بر اینکه با توجه به شرایط فعلی بازار سکه و طلا و تغییرات بازار ارز و قیمت طلای جهانی آیا سرمایه‌گذاری در بازار سکه و طلا اقدامی درست است یا خیر؟ دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلای آب شده، ورود به بازار سکه و مصنوعات طلا را ایمن‌ترین سرمایه‌گذاری دانست.

نادر بذرافشان اظهار کرد: در وهله اول تاکید ما این است که مردم به هیچ عنوان وارد بازار طلای آب شده (۱۷ عیار) نشوند. برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در بازار طلا دارند، مسیر مطمئنی که پیشنهاد می‌شود، بازار مصنوعات طلا به‌ویژه طلا‌های کم‌اجرت است. علاوه بر این سکه نیز بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری ایمن است.

دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: برخی معقدند که ورود به بازار مصنوعات به سبب حباب بزرگ سکه بهتر است. در حقیقت می‌توان در مقام مقایسه گفت، درست است که حباب سکه در حال حاضر بالاست، اما در مقابل اجرت ساخت برخی طلا‌ها چندان قابل توجه نیست. بطور مثال طلایی که اجرت ساخت ۱۰ میلیون تومانی دارد در مقابل حباب ۸۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی سکه چندان چشمگیر نیست.

وی افزود: این موضوع در مجموع بستگی به خود مشتریان دارد که تمایل داشته باشند به کدام بازار ورود کنند، اما ورود به بازار طلا‌های آب شده به‌هیچ عنوان توصیه نمی‌شود؛ چرا که این حوزه تخصصی است و طلای آب شده بیشتر میان افراد صنفی معامله و در بخش تولید طلا استفاده می‌شود و تایید اصالت آن برای عموم مردم به صورت واضح قابل تشخیص نیست؛ ضمن اینکه بحث تفاوت عیار آن‌ها نیز مطرح و تشخیص عیار آن نیز تخصصی است.

بذرافشان تاکید کرد: طی سال‌ها تعداد افراد بسیاری در حوزه خرید و فروش طلای آب شده دچار مشکل شده‌اند. به طور مثال برای سرمایه‌گذاری اقدام به خرید طلای آب شده کرده‌اند، ولی در زمان فروش متوجه شده‌اند که طلای آب شده یا اصالت ندارد یا عیار آن درست نیست؛ ضمن اینکه سرمایه‌گذاری در مصنوعات طلا، کمک‌کننده به بخش تولید در این صنعت خواهد بود.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۲۰:۵۸ ۰۸ تير ۱۴۰۱
از نظر مسولین دولتی هیچ جا سرمایه گذاری نکنند ودست روی دست بزارند تا سال به سال ارزش پولشون به صفر برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
به به طلا ولی دست ما بهش نمی رسه چون پول نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
نه
Iran (Islamic Republic of)
7891
۱۰:۱۹ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
طلاهای بدون فاکتور یا همان مشکوک به سرقت را ذوب میکنند و ان را طلای اب شده مینامند. طلای اب شده یعنی طلایی که معلوم نیست سرقتی باشد یا نباشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
پس چطور طلایییی بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
طلای خشک شده بخرید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
طلای دست دوم
Iran (Islamic Republic of)
پدرام
۰۹:۲۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
مصنوعات طلا : مثل انواع شمش
آخرین اخبار