آموزش روش پخت آغوز كوكو (كوكوی گيلانی) + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه آغوز كوكو را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آغوز كوكو دعوت کرد.

برای تهیه این کوکوی گیلانی خوش طعم احتیاج داریم به:

گردو ساییده شده نرم ۱۱۰ گرم، سبزی جعفری، گشنیز و وارنگ بو (وارنبو) ساییده شده ۳ ق س، (جعفری و گشنیز دو برابر وارنگ بو باشد)، جایگزین وارنگ بو: به لیمو پودر شده ۲ برگ به همراه چند برگ نعنا فلفلی، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، زردچوبه ۱/۲ ق چ
پودر گلپر ۱/۴ ق چ، آرد برنج حریر ۱ ق س سرپر، آبغوره یا آب نارنج ۳ ق س، روغن سرخ کردنی به میزان لازم، تخم مرغ ۱ عدد

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آغوز كوكو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.