فرمانده انتظامی شهرستان ایلام خبر داد
قتل دایی توسط خواهر زاده در ایلام برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آغوز كوكو دعوت کرد.
برای تهیه این کوکوی گیلانی خوش طعم احتیاج داریم به:
گردو ساییده شده نرم ۱۱۰ گرم، سبزی جعفری، گشنیز و وارنگ بو (وارنبو) ساییده شده ۳ ق س، (جعفری و گشنیز دو برابر وارنگ بو باشد)، جایگزین وارنگ بو: به لیمو پودر شده ۲ برگ به همراه چند برگ نعنا فلفلی، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، زردچوبه ۱/۲ ق چ
پودر گلپر ۱/۴ ق چ، آرد برنج حریر ۱ ق س سرپر، آبغوره یا آب نارنج ۳ ق س، روغن سرخ کردنی به میزان لازم، تخم مرغ ۱ عدد
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آغوز كوكو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید