رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: جامعه دانشگاهی و سرمایه‌های انسانی بالا، ظرفیت بزرگی برای حل مسائل کشور هستند.

عبدالله معتمدی گفت: دانش‌بنیان بودن فقط ایجاد اشتغال نیست؛ بلکه تمام عرصه‌های حکمرانی را شامل می‌شود و توسعه پایداری که مبتنی‌بر دانش باشد، اثرگذار است.

به گفته وی این دانشگاه با ۵۵۰ عضو هیئت علمی، ۱۱ دانشکده و چند مرکز پژوهشی از توانایی ویژه‌ای برای کمک به دولت برخوردار است.

او گفت: یکی از نقاط ضعف دولت این است که ارتباط جدی با دانشگاه‌ها ندارد. استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها سرمایه‌های انسانی بالا و ظرفیت بزرگی برای حل مسائل هستند. نسل جوان و با استعدادی را در مقطع تحصیلات تکمیلی، کارشناسی ارشد و دکتری داریم که بسیار توانمند و علاقه‌مند به مشارکت در حل مسائل هستند.

به گفته وی برای استفاده از این ظرفیت، راهی جز پیوند آنان به بدنه دولت و بهره‌مندی از نقطه نظرات آن‌ها نیست.

او گفت: این مسئله باعث می‌شود که احساس کنند تحصیلشان معنادار و اثربخش است. امیدوارم این جلسه زمینه‌های مشترک تحقق این مسئله را فراهم کند.

استاد دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه تا سال ۱۴۰۵ گفت: یکی از مباحث برنامه این است که هر دانشکده یک شبکه ایجاد کند تا با متخصصان حوزه خود به تعامل بپردازد. مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری هم می‌تواند به تسهیل این امر کمک کند؛ چرا که از درون همین برنامه‌ها، دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی توانسته است مدرسه حکمرانی را راه‌اندازی کند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار