دکتر حسین فرشیدی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نشستی به همراه استاندار هرمزگان و نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی با معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در خصوص توسعه آموزش در مناطق شرق و غرب استان داشتیم.
او گفت: در پایان این نشست و به دنبال رایزنی هایی که از قبل انجام شده بود و با توجه به نگاه مثبت وزارت بهداشت مبنی بر توسعه آموزش و بومی گزینی در مناطق مختلف استان هرمزگان با توجه به نیاز استان در این مقوله، موافقت اولیه با راه اندازی چهار رشته پرستاری، مامایی، بهداشت و فوریتهای پزشکی در میناب و بندرلنگه صورت گرفت.
دکتر فرشیدی با اشاره به توجه ویژه وزارت بهداشت نسبت به مقوله بومی گزینی،گفت: هرمزگان نیز همچون برخی از استان های دیگر با کمبودها و محرومیت هایی روبرو است که یکی از بهترین راه ها برای رفع آنها توسعه آموزش و فضاهای آموزشی و بومی گزینی در مناطق مختلف استان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم دانشجو در جایی تحصیل کند که خیلی از فضای ارائه خدمت و محل سکونت خود دور نباشد و موافقت وزارت بهداشت با راه اندازی رشته های مذکور در هرمزگان نیز در همین راستا انجام شده است.
دکتر فرشیدی گفت: امیداوریم با راه اندازی دانشکده های قطب بر اساس رشته های مورد نیاز منطقه، شاهد محرومیت زدایی در شرق و غرب استان هرمزگان در آینده ای نزدیک باشیم.
در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو در رشته های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، داروسازی، بهداشت، پرستاری و مامایی در استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند.