در این گزارش به خواص زرده تخم مرغ که برای سلامتی مفید است پرداخته ایم.

حتما دقت کرده اید که وقتی یکی از تخم مرغ­‌ها را می‌شکنید، زرده اش نارنجی‌تر است تا زرد رنگ تر. شاید به سالم بودن آن شک کنید. اما پس از کمی تحقیق، متوجه خواهید شد که زرده نارنجی برای سلامتی شما خیلی بهتر است. با کمال تعجب، رنگ زرده تخم مرغ مهم است.

عجیب‌ترین‌ها در مورد زرده تخم مرغ

طبق یک پژوهش زرده تخم‌مرغ ­های که رنگ تیره‌تری دارند (مانند زرد خردلی یا نارنجی روشن). معمولا حاوی امگا ۳ و ویتامین‌های بیشتری هستند. تفاوت بین زرده دو تخم مرغ، بر اساس رژیم غذایی و سلامت مرغ است.

چرا زرده تخم مرغ می‌تواند رنگ‌های متفاوتی داشته باشد؟

در این پژوهش، با دو متخصص تغذیه مختلف در مورد زرده تخم مرغ صحبت شده است. سوال این پژوهش این بوده که آیا خوردن زرده تخم مرغ تیره‌تر واقعا سالم‌تر است؟ و چه چیزی را باید مصرف کنندگان بدانند.

وانیسیا ریزتو یک متخصص تغذیه و یکی از موسسان کولینا هیلت می­گوید “رنگ زرده تخم مرغ می‌تواند درباره محتوای غذایی تخم مرغ بگوید. در عموم زرده تخم مرغ باید تیره و دارای رنگ نارنجی باشد. این زرده‌ها توسط مرغ‌های پرورش یافته در مرغزار‌ها که رژیم غذایی شان متشکل از سبزه تازه، کرم‌ها و ملخ‌ها می‌باشد، بدست می‌آید. این رژیم‌ها غنی از کاروتنوئید‌ها است که به زرده تخم مرغ رنگ نارنجی پررنگ می‌دهد. ”

امگاه ۳ و ویتامین‌ها

راشل پاول که دکترای از رشته تغذیه دارد می‌گوید: “برخی مطالعات حاکی از آن است که زرده‌های تخم‌مرغ­‌های تیره‌تر و نارنجی تر، خصوصا از مرغ‌های پرورش‌یافته در مرغزارها، می‌توانند امگا ۳ و ویتامین‌های بیشتری داشته باشند. چون جوجه‌ها غذا‌های طبیعی‌تری می‌خورند. ” مطالعات همچنین نشان می‌دهد که استفاده از دانه‌های چیا در رژیم غذایی مرغ باعث تیره شدن رنگ زرده می‌شود.

ریزتو همچنین اشاره می‌کند که رنگ زرده‌ها می‌تواند طعم متفاوتی داشته باشد! او می‌گوید برخی از سرآشپز‌ها حتی می‌گویند زرده‌های رنگی‌تر (مانند نارنجی) احتمالا در مقایسه با زرده‌های روشن‌تر «طعم لذیذتری» دارند.
به هر حال، برخی از جوجه‌ها رژیم غذایی خوب دارند، اما برخی دیگر غذایی درست دریافت نمی‌کنند. در نتیجه منجر به زرده ضعیف­تر می‌شود.

ارزش غذایی بیشتر

ریزتو می‌گوید: اگر زرده زرد روشن باشد، احتمالا آن مرغ‌ها با یک رژیم گیاهی متشکل از ذرت و گندم تغذیه می‌شوند.
اگرچه زرده‌های تیره‌تر فایده بیشتری برای مصرف‌کنندگان دارد، اما این بدان معنا نیست که ارزش غذایی تخم‌مرغ تغییر می‌کند. در واقع، به گفته پل، زرده همچنان همان مقدار پروتئین و چربی را بدون توجه به رنگ آن تامین می‌کند.
ریزتو می‌گوید: “در حالی که ارزش غذایی تخم مرغ بر اساس رنگ زرده به طور قابل توجهی تغییر نمی‌کند. اما این یک شاخص عالی از سلامت مرغ مادر است. ”

بنابراین اگر تخم مرغی را شکستید که زرده نارنجی دارد. برای داشتن مواد مغذی بیشتر در رژیم غذایی خود آماده باشید.
عجایب تخم مرغ
تخم مرغ­ها نظر به نژاد و ژنتیک مرغ رنگ‌های مختلفی دارند – قهوه ای، سفید، فیروزه ­ای یا آبی. وقتی صحبت از تخم‌مرغ قهوه ­ای نسبت به تخم‌مرغ سفید می­ شود. عواملی که در تغذیه و طعم تخم مرغ تفاوت ایجاد می‌کنند. مواد غذایی/خوراک و شرایط محیطی مرغ می‌باشد.

منبع : خبر نامه

برچسب ها: خواص ، تخم مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۶ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
در مورد این مسایل باید نظر دامپزشکان را بخواهید نه کارشناس تغذیه ،مثلا در مورد رژیم درمانی از کارشناس تغذیه نظر بخواهید ولی در مورد محصولات غذایی دامی از دامپزشکان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۰ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
رنگ زرده متاثر از وجود رنگیزه‌هایی بنام گزانتوفیل است. این مواد پس از جذب از دستگاه گوارش وارد جریان خون پرنده می‌شود و به همان شکل در زرده تخم مرغ ذخیره می‌شود. بافت چربی در بدن مرغ یکی از محل‌های اصلی ذخیره رنگدانه است؛ بنابراین چون زرده تخم مرغ، محل ذخیره چربی آن است، در نتیجه این رنگدانه در این بخش از تخم مرغ به چشم می‌خورد. غذاهایی از قبیل ذرت، گلوتن ذرت و پودر یونجه دارای سطح گزانتوفیل بالاتری نسبت به سایر اقلام مواد خوراکی جیره هستند.