سید محمدتقی شاهچراغی در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم، گفت: در پهنه صنعتی نیزار از سالهای قبل جمعبندی خوبی انجام شدهاست که این منطقه شرایط و ویژگیهای لازم را برای استقرار واحدهای بزرگتر صنعتی؛ به واسطه دسترسی به خطوط اصلی برق، گاز و آب دارد.
استاندار قم گفت: در این مدت به هر واحد به صورت مستقل زیرساخت داده اند که این امر در درازمدت این منطقه صنعتی را دچار مشکل میکند، از اینرو نیازمند «یک مدیریت واحد» در منطقه مذکور هستیم.
شاهچراغی گفت: به همین علت بنا شد که ظرف یک ماه آینده یک نشست برای تصمیمگیری برای مدیریت واحد این منطقه صنعتی با حضور صاحبان واحدهای صنعتی این منطقه برگزار شود که یا به صورت خصوصی و یا به صورت دولتی مدیریت واحد این منطقه را بر عهده بگیرند.
شاهچراغی با بیان اینکه اگر مشکل مدیریت واحد این منطقه حل شود، مشکل خاص دیگری در این منطقه نیست، گفت: الحمدالله مسایل کارگری واحدهای صنعتی این منطقه بر اساس گزارش ارایه شده، وضعیت خوبی دارند و خدمات خوبی را ارایه میدهند و از چند واحد صنعتی که بازدید کردیم، واحدهای پویا و فعالی هستند.
استاندار قم با اشاره به اینکه زیرساختهای این منطقه همچون برق، آب و گاز به خوبی انجام شده است،گفت: مشکلی برای سرمایه گذاری در این منطقه نداریم و از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این منطقه صنعتی دعوت به عمل میآوریم.
شاهچراغی در بخش دیگر سخنان خود، در رابطه با تامین برق گفت: این امر به صورت ملی مورد توجه قرار گرفته و با توجه به گرم شدن هوا؛ اولویت نخست، مصرف خانگی است تا مردم در محل زندگی خود مشکل برق نداشته باشند.
استاندار قم در رابطه با تامین سرمایه تعدادی از واحدهای صنعتی این منطقه گفت: امروز با حضور یکی از بانکهای عامل (بانک ملی ایران) توافقهایی صورت گرفت که ان شاءالله مشکلات مرتبط در این زمینه نیز حل میشود.
شاهچراغی با بیان اینکه کار خوبی امسال در این دولت، در زمینه جدولبندی و زمانبندی انجام شده است؛ گفت: در گذشته مشکلی که صنعتگران داشتند، قطع برق بدون اطلاع قبلی بود که الان در این زمینه جدولبندی صورت گرفته است و صنایع تقیسم بندی شده اند.
امکانسنجی مدیریت یکپارچه «پهنه صنعتی نیزار» ظرف یک ماه آینده بررسی میشود
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم گفت: ۱۵ سال پیش این منطقه به عنوان «پهنه صنعتی نیزار» تعریف و قرار شد با توجه به زیرساختهایی خوبی همچون برق، آب و گاز که از این منطقه عبور کرده است، برای واحدهای صنعتی بزرگ، واگذاری به صورت مجزا صورت بگیرد.
روح الله ابراهیمی گفت: در سالهای گذشته این اتفاق روی داد و ۹۰ هکتار در قالب شهرک صنعتی غیردولتی «پارس گستر نیزار» واگذار و بقیه واگذاریها به صورت متفرقه انجام شد.
ابراهیمی با اشاره به درخواست استاندار قم در رابطه با برنامه ریزی برای «یک مدیریت واحد» در این منطقه صنعتی گفت: بر اساس دستور استاندار بنا شد که در این زمینه، یک بررسی دوباره انجام و امکانسنجی مدیریت یکپارچه این منطقه صنعتی ظرف یک ماه آینده بررسی و نتیجه آن به استانداری اعلام شود.
استاندار قم در بازدید از «پهنه صنعتی نیزار» از شرکتهای فولاد غرب آسیا، تعاونی سریر صنعت پایتخت و آریا ریس مهستان قم بازدید و با مسئولان این شرکتها گفتگو کرد.
همچنین در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم که در سالن اجتماعات شرکت فولاد غرب آسیا در «پهنه صنعتی نیزار»، برگزار شد، تعدادی از صاحبان و مدیران واحدهای صنعتی این منطقه؛ مسایل، مشکلات، دیدگاهها و پیشنهادهای خود را بیان کردند و نیز تعدادی از مدیران حاضر در جلسه در رابطه با اقدامهای انجام شده و مسایل مرتبط با این منطقه صنعتی توضیحاتی را ارایه دادند.
«پهنه صنعتی نیزار» در بخش سلفچگان استان قم قرار دارد.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و ۶ شهر قم، جعفریه، کهک، سَلَفچِگان، دستجِرد و قنوات است.