نخستین کنگره ملی شیرینی و شکلات به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و با حضور صنعتگران، اساتید دانشگاهی، دانشجویان، پژوهشگران و کارشناسان فعال در دستگاههای اجرایی به شکل مجازی در تبریز برگزار شد.
در این کنگره تعداد ۱۴۳ مورد مقاله پذیرفته شده بود که ۱۳۴ مقاله در قالب پوستری و ۹ مقاله در قالب سخنرانی ارائه شد همچنین طی دو روز کنگره، ۱۲ سخنرانی کلیدی توسط هیات علمی دانشگاههای مختلف کشور انجام گرفت و براساس نظر کمیته علمی و کمیته داوری تعداد دو مقاله به عنوان مقالات برتر در سطح پوستری و سخنرانی اعلام شدند.
شایان ذکر است که تمامی مقالات در پایگاه سیویلیکا نمایه خواهد شد و گواهی مقالات از طریق سایت کنگره صادر میشود.