
محسن محمد نژاد گفت: به منظور بهسازی راههای روستایی تسطیح و رگلاژ شانه، چالهگیری، تکمیل علائم معیوب و روکش آسفالت در راههای مازندران شتاب مضاعف گرفت.
او میگوید: هر ساله عملیات بهسازی راههای روستایی تسطیح و رگلاژ شانه، چالهگیری و روکش آسفالت در راههای روستایی انجام میشود.
مازندران در حال حاضر ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر راه روستایی دارد که حدود ۵۶ درصد آن آسفالت و ۴۴ درصد دیگرشوسه و خاکی است.
به گفته محمدنژاد ۲۳۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت روستاهای بالای ۲۰ خانوار به طول ۱۱۷۹ کیلومتر نیاز است که در صورت ابلاغ اعتبارات از منابع ملی و استانی و براساس اولویتهای استانی و شهرستانی، نسبت به تکمیل عملیات راهسازی و روکش آسفالت آنها اقدام خواهد شد.
او میگوید: راههای روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی، یکی از فعالیتها اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای را تشکیل میدهد که شامل حفظ و نگهداری راههای روستایی اعم از ترمیم و لکهگیری آسفالت، خطکشی راههای آسفالته، نصب علائم، شانه سازی و پاکسازی حریم راههای روستایی است.
به گفته محمد نژاد بیش از ۹۰ درصد حمل کالا و مسافر در مازندران از طریق راههای مواصلاتی استان است از آنجاییکه که مازندران یکی از قطبهای کشاورزی است، نیاز استان به راه و جاده مناسب محسوس بوده، برای همین در سالهای اخیر برای توسعه شبکه راههای ارتباطی استان گامهای خوبی برداشته شده است.