سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور دفتر خوزستان گفت: بیش از ۵۰ درصد از آسانسور‌های نصب شده در استان که هم اکنون مورد استفاده مردم هستند، گواهی استاندارد ندارند.

نعمت الله نوری زاده گفت: در کل کشور مسائل و مشکلات هست، اما متاسفانه در استان خوزستان، هیچ گونه نظارتی در مورد آسانسور‌ها نمی‌شود.

او می‌گوید: اتحادیه کشوری آسانسور به مدت سه سال است که تشکیل شده و ما دوست داریم تنها تشکلی باشیم که بتواند این شرکت‌های آسانسوری را در واقع ساماندهی کند.

سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور دفتر خوزستان  گفت:  شرکت‌هایی که در حال حاضر پروانه طراحی مونتاژ و پروانه کسب دارند، فعالیت آن‌ها خیلی کم شده است و متاسفانه بسیاری از کارفرمایان سراغ نصاب‌هایی میروند و شرکت‌های متخلف و مهر فروش را پیدا میکنند و آسانسور را تحویل اداره استاندارد می‌دهند.

این مقام مسئول گفت:  معایب این قضیه این است که مبلغ پایین باعث میشود که آسانسور بی کیفیت باشه و خطرات خیلی بدی مثل متروپل آبادان به وجود آورد.

آقای نوری زاده می‌گوید: ما جلسات مختلفی با صنعت و معدن، اداره استاندارد همچنین با معاونت اقتصادی استانداری خوزستان برگزار کردیم، اما متاسفانه تاکنون نتیجه‌ای دریافت نکرده ایم.

سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور دفتر خوزستان  گفت: در استان حدود ۶۰ شرکت آسانسوری دارای طراحی مونتاژ هستند، اما از این تعداد تنها ۴۰ شرکت توانستند پروانه کسب بگیرند، علت آن هم این است که انگیزه برای دریافت پروانه کسب در این شرکت‌ها وجود ندارد و شرکت‌ها از قانون سرپیچی می‌کنند.

او ادامه داد: بار‌ها از طریق رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما اعلام کردیم، نامه‌هایی رابرای آن‌ها ارسال شد و هنمچنین هشدار دادیم که اگر پروانه کسب نداشته باشند نمی‌توانند حتی به یک آسانسور خدمات ارائه دهند و یا بفروشند، اما متاسفانه تاکنون نتیجه‌ای جاصل نشده است.

این مقام مسئول گفت: در پی مذاکره‌هایی که با اداره صنعت و معدن و اداره کل استاندارد داشتیم قرار است جلساتی در این زمینه برگزار کنیم تا شرکت‌های صلاحیت دار بتوانند در این استان فعالیت کنند و ما شاهد نصب آسانسور‌های بی کیفیت نباشیم.

به گفته نعمت الله نوری زاده شرکت‌هایی که بتوانند پروانه کسب بگیرند، این اتحادیه بر آن‌ها فعالیت نظارت خواهد کرد، اما متاسفانه اداره کل صنعت معدن و تجارت خوزستان تاکنون با ما هیچ گونه همکاری نداشته است است.

سرپرست اتحادیه کشوری آسانسور دفتر خوزستان  گفت: با همکاری اداره کل استاندارد بازدید‌های خود را آغاز در این استان آغاز کرده ایم و، اما این هشدار را می‌دهم لازم است همکاری‌های لازم انجام شودچرا که خدایی نکرده ممکن است در استان تعدادی آسانسور سقوط کنند و تعدادی آسیب جدی ببینند ما برای پیشگیری از وقوع این حوادث از الان هشدار‌های لازم را می‌دهیم.

این مقام مسئول به به مالکان و مدیران ساختمان نیز هشدار داد  چنانچه آسانسور‌های آن‌ها سقوط کند و مردم و بهره برداران از آن دچار آسیب شوند، عواقب آن بر عهده خود مالکان و مدیران است.

او گفت: مالکان و مدیران به خاطر صرف هزینه کم‌تر، به جای اعتماد به نصاب‌هایی که مجوز صلاحیت دار ندارند می‌توانند با اعتماد به شرکت‌های صلاحیت دار که زیر نظر اتحادیه کشوری آسانسور هستند و پروانه کسب و پروانه طراحی مونتاژ دارند، آسانسور‌های باکیفیت بخرند و یا نگهداری آسانسور را به آن‌ها بسپارند تا از بروز حوادث ناگواری جلوگیری شود.

آقای نوری زاده گفت: هشدار می‌دهم که نصاب‌ها، هیچ گونه مسئولیتی در قبال آسانسور‌ها ندارند و با نصب آسانسور‌های بی کیفیت و بدون بیمه و تضمین، عامل حوادث احتمالی خواهند شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.