محمدجواد عسکری در نشست تخصصی نمایندگان فارس با استاندار فارس و مدیران دستگاههای اجرایی گفت: حدود ۱۲ سال است که فرآیند احداث پتروشیمیها آغاز شده است و به مردم وعده ساخت و بهرهبرداری آن را دادهایم، اما کارشکنی میشود و پاسخگویی مناسبی هم در این زمینه وجود ندارد؛ چراکه از منظر پدافند غیرعامل هم که به موضوع پتروشیمیها نگاه کنیم، ساخت و توجیه اقتصادی اینگونه صنایع در استان فارس که نزدیک به دریاست، وجود دارد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابعطبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: برخیها هم در حالی که هنوز هیچ پتروشیمی ایجاد نشده است تاکید بر ایجاد صنایع پاییندستی دارند که انتظار داریم در این زمینه طبق یک برنامه زمانبندی این موضوع تعیینتکلیف شود.
عسکری گفت: برخیها هم در حالی که هنوز هیچ پتروشیمی ایجاد نشده است تاکید بر ایجاد صنایع پاییندستی دارند که انتظار داریم در این زمینه طبق یک برنامه زمانبندی این موضوع تعیینتکلیف شود.
او گفت: اگر این جلسات خروجی نداشته باشد و طبق یک نقشه راه و دستور کار مناسب تشکیل نشود قطعا ما به اهداف مدنظر نخواهیم رسید و فقط وقت را تلف میکنیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابعطبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت برنامهریزی در شورای راهبردی آب تاکید کرد و گفت: طرح و برنامهها باید کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت باشد که در حوزه آب باید نحوه تامین و انتقال منابع آبی با یک برنامهریزی مشخص دنبال شود.
او در رابطه با اهمیت امنیت سرمایهگذاری، گفت: جذب سرمایهگذار باید همراه با تسهیل در بروکراسی اداری و رفع موانع بانکی باشد.
عسکری با گلایه از آنچه ترک فعل برخی از مدیران بانکی خواند، گفت: در برخی از بانکها میزان اعطای تسهیلات متناسب با تکالیف قانونی نیست که باید این رویه تغییر و اصلاح شود.
نماینده داراب و زریندشت در مجلس شورای اسلامی هماهنگی دولت و مجلس در این استان را یک قابلیت و فرصت برای فارس دانست و گفت: جلسات باید از فضای گفتمانی خارج شود و بایستی در مسیر توسعه نیز روند اداری را با یک برنامهریزی مشخص تسهیل کنیم تا از سایر استانها عقب نباشیم.
او در رابطه با وضعیت نرخ بیکاری هم اشارهای کرد و گفت: استان فارس به دلیل موقعیت جغرافیایی و سایر مخاطرات، مستعد آسیبهای اجتماعی است که باید این فضا را با ایجاد اشتغال و سایر فرصتهای شغلی نیز فراهم کنیم تا وضعیت نامناسب بیکاری در فارس بهبود پیدا کند.