فیلینگ مرغ، نوعی ساندویچ ساده به سبک پیراشکی و سمبوسه و غذایی پرطرفدار به ویژه بین کودکان است. برای پخت این غذا باید از یک سینه مرغ، ۱۶ گرم (۱ قاشق غذاخوری) سیر خرد شده، ۳۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری) پیاز خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد شده، ۳۰ گرم هالاپینو خرد شده، نصف قاشق غذاخوری پودر کاری (ادویه مکزیکی) و ۶۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) سس پاستا گوجه فرنگی استفاده کنید.
برای تهیه خمیر آرد فیلینگ مرغ، به یک قاشق غذاخوری آرد ساده، ۳ قاشق غذاخوری آب و کمی خامه ترش نیاز دارید.
بیشتر بخوانید