آقای فرجی گفت: آلبوم موسیقی دینشت شامل شش آهنگ بختیاری و چهار ترک ساز و آواز است ترانه دندال، تکنوازی سه تار، ترانه مه چارده، آواز شوق خدا، ترانه هلهله کوسه، آواز سول سکندر، ترانه تیر مرزنگ، تکنوازی تار، ترانه یارمای گلی، آواز عشق خدا و ترانه مه ری نام آهنگهای این آلبوم را تشکیل میدهند.
بخشی از این آلبوم به ملودیهای قدیمی بختیاری اختصاص دارد.
بیشتر بخوانید
کیوان ساکت آهنگساز و نوازنده تار و سهتار، گفت: هنرمند باید زبان مردم سرزمینش باشد و به بیان دردها، غمها و آرزوهای مردم بپردازد.
اصطلاح موسیقی سنتی برای موسیقی ملی ایران چندان صحیح نیست چراکه موسیقی ایرانی را باید ملی دانست چرا که این موسیقی دارای ردیفی است که از آواها و نغمههای تمام فرهنگهای جای گرفته در اقلیم ایرانزمین شکل گرفته است.
موسیقی بختیاری که بخش اصلی آلبوم دینشت را تشکیل میدهد نیز یک موسیقی ایرانی و ملی به شمار میرود.
محمد حکیم آذر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و پژوهشگر حوزه زبان و ادبیات فارسی با اشاره به خوانندگی رحیم عدنانی در البوم دینشت گفت: موسیقی عدنانی از جنس و نوع دیگری است چرا که یک اصرار عامدانه و عالمانه در کار او دیده میشود، اصراری برای نوآوری و خلق فضاهای جدید که کار او را شنیدنیتر میکند.
عدنانی در آثار آلبوم دینشت، کاری را خلق کرده است که با آنچه به عنوان موسیقی عشایر بختیاری شناخته میشود، متفاوت و به نوعی پیوندی هنرمندانه بین موسیقی مقاومی و قومی را به پیش برده است.
اصرار بر درستخوانی و مناسب خوانی اشعار توسط خواننده و دقت نظر در انتخاب شعرها از میان آثار کهن و اشعار نسل جدید شاعران معاصر در آلبوم دینشت نشان دهنده آن است که عدنانی مفهوم شعر و بد را به خوبی میشناسد.