روز چهارشنبه بود که وزارت بهداشت فلسطین از به شهادت رسیدن یک خبرنگار دیگر به نام شهید «غفران هارون حامد وراسنه» ۳۱ ساله با گلوله عناصر رژیم صهیونیستی در ورودی اردوگاه «العروب» در شمال الخلیل خبر داد؛ مسألهای که بار دیگر نگاهها را به سمت جنایات این رژیم در مقابله با حق آزادی عمل خبرنگاران جلب کرد.
وزارت بهداشت فلسطین روز چهارشنبه در بیانیهای کوتاه اعلام کرده بود شهید وراسنه، بر اثر اصابت گلولهای که سینه وی را از سمت چپ هدف قرار داده بود، به شهادت رسید. شهادت این خبرنگار بار دیگر نگاه رسانهها را به تنش آفرینی اشغالگران اسرائیلی معطوف ساخت. پس از این رخداد، شبکه الجزیره در گزارشی اعلام کرد: ادامه تنش آفرینی اشغالگران اسرائیلی، میتواند جرقه انفجار در اوضاع مناطق اشغالی فلسطین باشد.
سمیر ابو شماله، خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در کرانه باختری نیز گفت: غفران وَراسنه، خبرنگار شهید فلسطینی دیگری است که در ورودی اردوگاه العَرّوب در شمال شهر الخلیل در تیراندازی یکی از سربازان اشغالگر به اتهام تلاش برای حمله با چاقو، ترور شد. همانطور که در تشییع جنازه شیرین ابو عاقله رخ داد، اشغالگران به قتل اکتفا نکردند و مانع از ورود پیکر شهید خبرنگار غفران وراسنه به اردوگاه العروب برای آغاز مراسم تشییع آن شدند. نظامیان صهیونیست همچنین با نارنجک صوتی به فلسطینیان حمله کردند. اما این نخستین باری نبود که عناصر رژیم صهیونیستی دست به چنین جنایتی میزدند.
ماه گذشته بود که عناصر رژیم صهیونیستی یک خبرنگار فلسطینی – آمریکایی به نام «شیرین ابوعاقله» را که گزارشگر شبکه خبری الجزیره محسوب میشد، از ناحیه سر مورد اصابت قرار دادند و به شهادت رساندند. شیرین ابوعاقله ۲۵ سال بود که خبرنگار الجزیره محسوب میشد. او یکی از خبرنگاران فعال در خاورمیانه بود که اخبار مربوط به فلسطین را پوشش میداد.
شهادت این خبرنگار به دست عوامل رژیم صهیونیستی، اما پوششی وسیع در رسانههای منطقه و جهان داشت و واکنشهای مختلفی را نیز در سطح بین المللی برانگیخت. شبکه الجزیره اعلام کرد که پرونده ترور خبرنگار خود در فلسطین به دست عناصر رژیم صهیونیستی را به دادگاه بینالمللی کیفری ارجاع خواهد داد.
ماجرا تا آنجا پیش رفت که یک هیئت اروپایی تلاش کرد تا در سفر به سرزمینهای اشغالی درباره ترور شهید ابو عاقله تحقیق کند؛ تلاشی که با در بسته مواجه شد. این هیئت رسمی پارلمان اروپا پس از جلوگیری اسرائیل از ورود رئیس این هیئت به قدس و جلوگیری از ورود همه اعضای این هیئت به نوار غزه مجبور شد سفر خود به سرزمینهای اشغالی را لغو کند.
"گریس او سالیوان" یکی از اعضای این هیئت در گفتگو با الجزیره گفت: قرار بود روز یکشنبه برای تحقیق درباره ترور شیرین ابو عاقله به قدس سفر کنیم، ولی اسرائیل از این سفر جلوگیری کرد.
تشییع جنازه شیرین ابوعاقله
این در حالی است که مقامات آمریکایی نیز پس از مشاهده ابعاد واکنشها به جنایت ترور شهد ابوعاقله، تلاش کردند ژست مستقل بودن از رژیم صهیونیستی را بگیرند. در همین راستا، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت از مسئولان صهیونیست انتظار پاسخگویی کامل در اینباره را دارند.
اما سابقه رژیم صهیونیستی در تیراندازی به خبرنگاران به همین موارد محدود نمیشود. روزنامه لوموند چندی پیش با استناد به آمار سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرده بود، از سال ۲۰۰۰ تاکنون بالغ بر ۳۵ خبرنگار حین انجام وظیفه در اراضی اشغالی کشته شدهاند.
این در حالی است که برخی منابع، شمار این موارد را بیشتر میدانند و اعلام میکنند نظامیان اشغالگر از سال دو هزار تاکنون ۴۸ خبرنگار فلسطینی را به شهادت رسانده اند؛ اقداماتی که باید گفت دیگر نقاب از چهره این رژیم افکنده است.
باید دولت ایران خبرنگار بکشه تا دنیا به هم بریزه...
الان در اسرائیل نه سلبریتی جرات داره پست بزاره ،نه روزنامهنگار ...
می تونم می کنم می تونی انجام بده
پرونده ای د آگاهی مشهد در دست تحقیقات داریم که از یک عده آدم ربا شکایت کردیم ولی متاسفانه افسر آگاهی مشهد واقع در میدان جام عسل شعبه جنایی از متشاکی و متهم پرونده رشوه گرفته و مستندات رو هم به حفاظت آگاهی دادیم ولی متاسفانه هیچ برخوردی صورت نگرفته
کئام نقاب برای کور دلان و خفاشان و حیوانات که حقایق را نمی بینند بود و نبود نقاب نه تنها فرقی ندارد بلکه لزومی هم ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!