اسماعیل محبیپور گفت: خشکی هوا در این استان به نحوی است که اگر در سالیان آینده از محیط زیست حراست نشود با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد، کسانی که به عرصههای محیط زیست آسیب میرسانند باید با محرومیتهای اجتماعی مواجه شوند.
او ضمن بیان اینکه جنگل، خاک، هوا و حیوان در حفظ زندگی بشر اهمیت دارد، گفت: سبک زندگی انسانها در نقاط مختلف جهان متفاوت است و نوع برخورد بشر با محیط زیست نیز مختلف است.
محبیپور گروهی از کسانی که به عرصه محیط زیست حمله میکنند را معاند دانست و گفت: عدهای برای منافع شخصی و تصرف زمین و گروهی دیگر نیز از روی جهالت به محیط زیست ضربه میزنند که باید با همه این گروهها برخور و مقابله کرد.
او گفت: مقابله با هرنوع تعرض به محیط زیست برای همگان تکلیف شرعی و قانونی است، در بعضی موارد نیز بلایای طبیعی موجب تخریب محیط زیست میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در عرصه منابع طبیعی باید جدیتر با متخلفین برخورد کرد، باید به جایی رسید که اگر فردی درخت ۲۰ سالهای را قطع کرد مجبور به خدمت ۲ دههای به محیط زیست شود.
او گفت: کسانی که حیات جامعه بشری را با تخریب محیط زیست به خطر میاندازند باید برخوردی عبرت آمیز با آنها شود.
محبی پور گفت: همانگونه که در عرصههای امنیتی این استان زبانزد است باید در تخلفات محیط زیستی نیز مجازاتهای جایگزین باز دارنده برای مجرمین پیش بینی شود.
او محیط زیست استان فارس را شکننده دانست و افزود: اگر جنگلی در این استان از دست رود احیاء آن میلیاردها تومان هزینه دارد.
او گفت: در کنار تلاش برای حفظ منابع طبیعی باید توسعه این حوزه نیز مدنظر باشد.
محبی پور معتقد است که باید از ظرفیت گروههای جهادی و تشکلهای مردم نهاد برای توسعه محیط زیست فارس استفاده شود.