ساداتی نژاد در مراسم امضا تفاهم نامه علمی و فناوری اجرای برنامه جامع سلامت و اصالت غذای کشور گفت: از گذشته وقتی بحث سلامت غذا مطرح میشد؛ نگاهها هم به سمت سازمان غذا و دارو میرفت، ما باید برای ارتقا سلامت غذا با وزارت بهداشت با هم کار کنیم و یکی از مزیت های مردمی سازی یارانه ها ارتقا سلامت غذاست و یارانه به دست مصرف کننده میرسد و مصرف کننده پیام به تولیدکننده صادر میکند که من محصول سالم و با کیفیت میخواهم و ما در این زمینه همکاری نزدیکی با وزارت بهداشت خواهیم داشت.
او گفت: در صادرات فلفل دلمه سریع وزارت بهداشت وارد عمل شد و اعلام کرد که فلفل دلمه ها سمی نبودند؛ اما نباید اجازه دهیم؛ دوباره این اتفاق تکرار شود و در سلامت غذا که حق مردم است، باید تلاش کنیم غذای سالم و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: بحث رصد و پایش موادغذایی از مزرعه تا سفره موضوع مهمی است و تلاش میکنیم در استفاده از سموم توجه داشته باشیم و از سموم با کیفیت استفاده کنیم و فاصله زمانی استفاده از سموم تا مصرف موادغذایی رعایت شود و به دنبال کلینیکها یا مراکز ارائه سموم به سبک داروخانه باشیم و محصولات کشاورزی شناسنامه دار شوند و با کیوارکد روی محصولات بتوان مکان تولید و نوع سم مصرفی را رصد کرد.
انگار فقط ما همین چند قلم وسیله را می خریم کل اجناس قیمتشون چندبرابر شده
وقتی آب می خوری لااقل تشنگی ات رفع می شه و حس خوبی بهت دست می ده ولی وقتی غذا می خوری اینگونه نیست.
قدیم ها حتی روغن های جامد بسیار خوشمزه و خوش عطر بودند
قدرت خريد مردم اومده پايين شما از سلامت كدوم غذا حرف مي زنيد؟!