شهریار قاسمی گفت : پس از اجرای طرح مردمی سازی یارانهها و عبور از تأمین نیازهای مصرف کنندگان بحث حمایت از تولید در دستور کار دولت قرار گرفته است.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بحث خرید توافقی مرغ مازاد تولیدی و پرداخت تسهیلات برای تقویت نقدینگی واحدهای دام و طیور مورد تأکید قرار گرفته و در این راستا نیازمند هماهنگی کامل برای تقویت تولیدات بخش کشاورزی هستیم.
تمامی متولیان امر در بحث دام و طیور در سازمان و ادارت تابعه و مدیران شعب بانک کشاورزی باید بدون هیچگونه تعللی تسهیلات و نقدینگی لازم را با حذف موانع در اختیار مرغداران، دامداران و عشایر قرار دهند.
با خرید توافقی مرغ مازاد و پرداخت نقدینگی به مرغداران هیچ عذری برای کاهش تولید در استان کرمانشاه پذیرفته نیست .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : تولید کنندگان بخش طیور جوجه ریزی کنند و نگران خرید نباشند.
قاسمی با اشاره به اجرای طرح مردمی سازی یارانهها گفت : شرکت پشتیبانی امور دام استان با انعقاد قرارداد از طریق اتحادیه هامرغ مازاد را از تولیدکنندگان برای ذخیره سازی و منجمدسازی خریداری میکند.
این شرکت برای مرغدارانی که میخواهند جوجه یکروزه بخرند قرارداد منعقد میکند که بر اساس مفاد آن هم نهاده مرغدار تامین میشود وهم مرغ تولیدی با نرخ مصوب بازاری از آنها خریداری میشود.
این طرح با هدف کاهش جوجه ریزی است.
بر اساس تفاهم نامه دولت و وزارت جهاد کشاورزی با بانک کشاورزی ۵۰ درصد تسهیلات سرمایه در گردش بر اساس ظرفیت پروانه بهره برداری به کلیه تولیدکنندگان بخش دام طیور و آبزیان پرداخت میشود.
تولیدکنندگان برای دریافت تسهیلات میتواند به سامانه سیتا (سیستم یکپارچه اعتبارات وزارت جهاد کشاورزی) مراجعه و ثبت نام کنند.
این تسهیلات با کارمزد ۱۰ تا ۱۵ درصد برای عشایر دارای دامدار کارت تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و برای مرغداران تا ۵۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
در استان کرمانشاه با ۵۷۶ واحد صنعتی پرورش طیور یا مرغ گوشتی ماهانه ۲میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی دارند .