سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بیضا از آغاز برداشت محصول زردآلو از سطح ۱۵ هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد.

صدیقه مویدی گفت: برداشت این محصول از ابتدای خردادماه آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد و میانگین برداشت این میوه بهاری هشت تن در هکتار است که علاوه بر مصرف تازه خوری در تهیه برگه زردآلو، لواشک و مربا استفاده می‌شود.

او گفت: پیش بینی می‌شود ۱۲۰ تن زردآلو از ارقام؛ شکر پاره، قیسی، تخم گردی و خیاری برداشت و روانه بازار شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بیضا گفت: امسال سرمازدگی بهاره موجب خسارت به ۲۰ تا ۳۰ درصد از باغات بیضا شد.

برخورداری بیضا از آب قنوات، هوای مناسب و خاک مساعد و موقعیت جغرافیایی از دلایل کیفیت عالی محصولات باغی این شهرستان و زودرس بودن آن‌ها است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.