استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ایران و چین می‌توانند مشارکت جامع راهبردی در حوزه اقتصادی داشته باشند که با گسترش روابط به این مهم دست خواهیم یافت.

 حسین مدرس خیابانی در نشست با هیات چینی در رابطه با موضوعات اقتصادی گفت: ایران و چین کهن‌ترین تمدن‌های آسیا هستند و ما در سیستان و بلوچستان شهر سوخته را با قدمت هفت هزار ساله داریم.

او گفت: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور و نمونه کامل و مظهر وحدت است  این استان از نظر امنیتی در یک سطح مطلوب بوده و می تواند مکان مناسبی برای سرمایه‌گذاری باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:  این استان قابلیت‌های خوبی دارد که می‌تواند زمینه همکاری‌های خوبی را فراهم کند و  زمینه های مختلفی برای همکاری اقتصادی؛ از جمله موضوع یک کمربند یک راه برای گسترش تجارت وجود دارد.

او گفت: سیستان و بلوچستان ۱۱ و نیم درصد مساحت کشور را در بر می‌گیرد که طبیعتاً موجب می‌شود طیف زیادی از ظرفیت‌های اقتصادی در این منطقه وجود داشته باشد.

مدرس خیابانی  گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم، اقتصاد دریاست که با همکاری چین می توان در این حوزه سرمایه‌گذاری بیشتری کرد.

او گفت: در حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا؛ ایجاد شناورها، پرورش ماهی در قفس و مجتمع تولید میگو ایران و چین می‌توانند همکاری‌های فراوانی داشته باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان  گفت: در حوزه انرژی‌های خورشیدی، سیستان و بلوچستان بالاترین قدرت در جذب تابش انرژی را دارد و در زمینه ساخت پنل های خورشیدی ایران و چین می توانند همکاری داشته باشند.

او گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان ۲۰۰ روز باد با سرعت ۶۰ کیلومتر دارد می‌تواند به لحاظ اقتصادی صرفه زیادی برای احداث توربین‌های بادی داشته باشد.

مدرس خیابانی گفت: این استان می‌تواند ظرفیت خوبی را در حوزه راه‌اندازی کارخانجات تولید کالاهای دیجیتال داشته باشد که در این زمینه پارک علم و فناوری نیز می تواند کمک کند.

او گفت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی را مقام معظم رهبری تعیین می‌کنند که طبق آن سیاست‌ها ما مکلفیم با چین و سایر کشورهای منطقه روابط سیاسی و اقتصادی خود را گسترش دهیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار