روح الله جمشیدی با هشدار به دامداران نسبت به بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دام هیچ علائمی ندارد.
او میگوید:دامداران نسبت به سمپاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام علیه کنهها اقدام کنند.
جمشیدی به شهروندان توصیه کرد گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از مصرف گوشت حیوان تازه ذبح شده جدا پرهیز کنند.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که از طریق گزش کنهها به دام و یا انسان منتقل و انسانها نیز با مصرف گوشت حیوان تازه ذبح شده ممکنه به این بیماری خطرناکمبتلا شوند.
به گفته رییس دامپزشکی جویبار در صورتیکه لاشه دام در کشتارگاه صنعتی ذبح و بعد از گذشتن ۲۴ ساعت لاشه در پیش سردکن در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد قرار گیرد عوامل بیماریزا از بینمی روند.