نبی الله لجم اورک باقری، اهداف برگزاری این جشنواره را فرهنگ سازی، افزایش مصرف آبزیان و بالا بردن سرانه مصرف استان با توجه به نقش و جایگاه ابزیان در حفظ سلامت مردم برشمرد.
او گفت: کیفیت برنامه در سطح عالی برگزار شد و بیشتر از ۴۰ شرکت کننده در مسابقه شرکت داشتند که بیشتر غذاها از ماهیان پرورشی تهیه شده بود.
آقای باقری استقبال مردم و دستگاه های اجرایی شهرستان باغملک را در برگزاری هر چه بهتر این رویداد رضایت بخش دانست و افزود: این سومین جشنواره با تاکید بر مصرف آبزیان پرورشی استان (ماهیان گرمابی) در سال جاری بوده است و در روزهای آینده شهرستان شوشتر میزبان بعدی ما خواهد بود.
رئیس گروه صنایع شیلاتی و توسعه بازار اداره کل شیلات خوزستان، با بیان اینکه مشکل اصلی در تداوم اجرای این جشنواره ها بحث اعتبارات مورد نیاز است خواستار شد: همه دستگاه های اجرایی در استان شیلات را در برگزاری این برنامه ها یاری دهند.
گفتنی است، معاون فرماندار، روسای اداره آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و جهاد کشاورزی و اداره شیلات شهرستان و شهردار منطقه نیز حضور داشتند و در پایان به شرکت کنندگان برتر که بر اساس نظر داوران بهترین غذاها را ارائه نمودند با اهدا جوایزی تجلیل به عمل آمد.