مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس بر ضرورت پژوهش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ دفاع مقدس برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکید کرد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار سعید کوشکی جهرمی در نخستین همایش ملی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد، گفت: در این همایش کوشیدیم ضرورت پژوهش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تبیین کرده و فرهنگ دفاع مقدس به ویژه فرهنگ ایثار و شهادت را برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمات‌رسانی ایثارگرانه به مردم ایران، ترویج دهیم.

این رزمنده دوران دفاع مقدس ضمن تشکر از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به سبب مشارکت در برگزاری این همایش با اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس، گفت: نشاط جامعه را باید با توجه به فرهنگ فاخری که فراروی ما قرار گرفته و نمود عینی و نزدیک آن حماسه دفاع مقدس است، اعتلا دهیم.

او گفت: همایش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای اولین‌بار است که با این عنوان در کشور برگزار می‌شود و مایه افتخار است که شیراز برای اولین‌بار پرچمدار این حرکت عظیم است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس به تغییراتی که امروزه در بنیان‌های فرهنگی نسل جدید رخ داده و انتقال ارزش‌ها در قالب دیجیتال و فرادیجیتال اشاره و گفت: وظیفه ما این است که این شکاف بین نسلی را کاهش داده و آن‌چه از دوران دفاع مقدس برای نسل امروز بازخوانی نشده را روایت کنیم و جهاد تبیینی که فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی و مبتنی بر آموزه‌های قرآنی است را اجرا کنیم.

دبیر نخستین همایش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: در این همایش تلاش کردیم هر آن‌چه که مبنای تولید علمی دارد، به صورت محور و رویکرد در بیاید و در نهایت مقالات به‌صورت پوستر یا سخنرانی یا در کتابچه مورد استفاده خواهند گرفت.

سردار کوشکی گفت: ۲۵۰ مقاله توسط کمیته داوران نخستین همایش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، متشکل از ۳۸ نفر از متخصصین دریافت و پس از بررسی، ۲۱۲ مقاله مورد پذیرش کمیته واقع شد که وجود فقط ۳۱ مقاله با محور جایگاه زنان در این حماسه، نشانگر اهمیت این بخش از جامعه در دفاع مقدس است.

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس با اشاره به محور‌های این همایش، گفت: نقش مدیران و گروه‌های جهادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تاثیر دروس دفاع مقدس بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نقش ایثار مدافعان سلامت بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تأثیر المان‌های شهری، موزه‌ها و بنا‌های یادبود بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نقش وصیت‌نامه شهدا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بخشی از محور‌های نخستین همایش ملی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

به گفته او، نقش رسانه‌های جمعی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، کاربرد‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، جایگاه مکتب شهید سلیمانی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نقش خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نقش نهاد‌های آموزشی تربیتی و فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، کارکرد مولفه‌های اساسی فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج آن، جهانی شدن و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در نهج‌البلاغه و جایگاه نهضت عاشورا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از دیگر محور‌های این همایش بود.

کوشکی، از راهبرد‌های سیاسی تقویت و گسترش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، رسالت‌ها و الگو‌های تربیتی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نوجوانان و جوانان و بایسته‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، جایگاه هنر‌های ۹ گانه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شیوه‌های عملیاتی‌سازی بیانیه گام دوم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گسترده‌سازی جغرافیای سیاسی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، جایگاه شهدای مدافع حرم و خانواده آن‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نقش جغرافیای سیاسی منطقه غرب آسیا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، به‌عنوان دیگر محور‌های این همایش نام برد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار