آیدین هاشمی گفت: بر اثر سیلاب ۵ دستگاه پل و ۷ کیلومتر راه اصلی و فرعی روستایی در محورهای اصلاندوز-بران و جعفرآباد دچار خسارت سیل شده اند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان اردبیل در بازدید از عملیات بازگشایی و پاکسازی سیلاب محور بران اصلاندوز با بیان اینکه اکیپهای راهداری از همان ابتدای وقوع سیل در محورها حضور فعال داشته و نسبت به بازگشایی، لجن برداری و پاکسازی آثار سیلاب از سطح جاده و تحکیم شانه و ایمن سازی پلهای آسیب دیده در محورهای آسیب دیده اقدام کرده اند.
هاشمی با اشاره به اینکه راهداران پرتلاش در حال ریزش برداری مصالح تجمیع شده در شانه راه ناشی از سیلاب محور سربند- اردبیل هستند گفت: اکیپهای راهداری در حال انجام ادامه عملیات اصلاح آبشستگی شانه راه محور بران جعفرآباد میباشند.
فرماندار اصلاندوز مغان نیز با اشاره به اینکه بارش شدید باران و وقوع سیل به ۴۰ روستا در شهرستان اصلاندوز خسارت زده است گفت: ۲۵ روستا از قنبرلو تا قوریچای و ۱۵ روستا در شرق دره رود اصلاندوز در اثر سیل دچار خسارت شدند که میزان آن در دست بررسی است.
صمد روحی با بیان اینکه بیشترین خسارت وارده مربوط به ۶۰ هکتار از مزارع گندم و پنبه این شهرستان است، گفت: در این سیل همچنین ۵۰ قطعه دام و طیور و ۱۰ راس دام سبک تلف شده است.
او میگوید: معابر و کانالهای زهکشی هم در اصلاندوز دچار آبگرفتگی شدند که نیروهای هلال احمر، آب منطقهای و راهداری برای رفع آبگرفتگی و امدادرسانی در منطقه مستقر شدند.
فرماندار اصلاندوز با اشاره به اینکه خسارت وارده سیل به اماکن عمومی، مزارع و دام در شهرستان اصلاندوز در دست بررسی است گفت: در اثر بارش دیروز در منطقه شمال استان بویژه اصلاندوز مغان سیل بیشتر معابر، مزراع و باغات اصلاندوز مغان را فرا گرفت، اما این سیل خسارت جانی نداشته است.
مدیر کل مدیریت بحران استان اردبیل نیز گفت: بیش از ۱۵ روستا در جریان این سیل دچار خسارت شده که اقدامات لازم اعم از بازگشایی مسیر اصلاندوز و بران و همچنین استقرار دستگاههای خدماتی، راهداری و آتش نشانی در محل انجام شده است.
علی خدمتی میگوید: در حال حاضر هیچ مشکلی برای سکونتگاههای اهالی بر اثر سیل وجود ندارد و در صورت بروز خسارت هم هلال احمر در محل مستقر شده و آماده ارائه خدمات اسکان است.