سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در صورت رعایت دستورالعملهای ساده بهداشتی و استفاده از آب و غذای سالم میتوانیم مانع از شیوع بیماری هائی مانند اسهال و استفراغ در کودکان و یا بروز همه گیری هائی مانند وبا و حصبه شویم
غزنوی گفت: با ارتقاء آگاهیهای عمومی و دسترسی گسترده به آب آشامیدنی سالم، سال هاست که شاهد بروز همه گیریهایی از نوع وبا و حبصه در استان نیستیم.
او گفت: باتوجه به شرایط نامناسب بهداشتی در کشورهای همجوار و شناسائی مستمر بیماران عفونی مانند مبتلایان به مالاریا که به کشور ما وارد میشوند، در صورت اهمال در رعایت شیوه نامههای بهداشت آب و غذا توسط مردم و یا عدم مراقبت جدی و فعال بیماری ها، خطر بروز مجدد این قبیل همه گیریها در استان کاملا جدّی است.